Afla-ti numarul personalitatii si ce spune acesta despre tine

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Afla-ti numarul personalitatii si ce spune acesta despre tine

Loading

1

Numerologia ne ajuta sa descoperim mereu ceva nou despre noi si, desi nu este o stiinta exacta, poate fi considerata drept punct de referinta pentru foarte multe evenimente si schimbari ce au loc in viata noastra.

Cu ajutorul numerologiei iti poti afla numarul personalitatii si caracteristicile acestuia.

Numarul personalitatii se calculeaza in baza numelui. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti scrii numele complet pe o foaie si sa aduni toate cifrele corespunzatoare literelor ce il compun pana cand ajungi la o singura cifra.

Nota: In cazul in care rezultatul final cuprinde doua cifre, acestea se aduna din nou pana cand se obtine o singura cifra.

1 A, J, S
2 B, K, T
3 C, L, U
4 D, M, V
5 E, N, W
6 F, O, X
7 G, P, Y
8 H, Q, Z
9 I si R

De exemplu: Pentru numele Popescu Mihaela calculul se va face in felul urmator:

Popescu Mihaela: 7+6+7+5+1+3+3+4+9+8+1+5+3+1 = 63 = 6+3 = 9.

Nota 2: Rezultatele ce cuprind numerele 11 si 22 nu se reduc la o singura cifra. Acestea sunt considerate numere magice.

Numarul 1

Esti o persoana extrovertita, ai o personalitate puternica, iar foarte multe persoane te pot invidia pentru perseverenta de care dai dovada. Te poti face remarcata cu usurinta in orice mediu si reusesti sa faci aproape intotdeauna o impresie foarte buna.

Numarul 2

Esti o persoana introvertita, alegi sa te exprimi prin arta si nu te atrag conversatiile care nu isi au rostul. Ai o candoare iesita din comun si te poti face placuta in orice situatie. Foarte multe persoane sunt atrase de tine si reusesti sa treci foarte usor prin viata.

Numarul 3

Esti o persoana foarte vorbareata, adori sa iei parte la cat mai multe conversatii si iti place sa abordezi orice subiect. Calatoriile sunt punctul tau slab, esti dispusa sa cheltui foarte multi bani pentru a vizita diferite locuri din tara sau din afara tarii si reusesti sa faci o adevarata pasiune din aceasta activitate.

Numarul 4

Dai dovada de foarte multa rabdare, reusesti sa te organizezi foarte bine la munca sau acasa, iar cei din jur vor apela aproape mereu la ajutorul tau. Nu obisnuiesti sa-ti faci griji care nu isi au rostul, iar stresul nu are ce cauta in viata ta. Cu alte cuvinte, nimic nu ti se pare imposibil si consideri ca timpul poate rezolva orice problema.

Numarul 5

Visezi cu ochii deschisi, ai tendinta sa te pierzi intr-o lume doar a ta si nu iti place cand iti este ingradita libertatea. Ai o problema cu respectarea regulilor si iti place sa fii inconjurata de acele persoane care iti permit sa te exprimi deschis. Esti foarte optimista si consideri ca orice problema trebuie sa aiba o rezolvare.

Numarul 6

Esti o persoana foarte calda, iubitoare, iti place sa-ti petreci timpul in natura si eviti sa te inconjori de persoane care emana energie negativa. Petreci foarte mult timp in sanul familiei si vrei sa ai in jurul tau doar persoane care te iubesc cu adevarat. In general, esti o persoana admirata.

Numarul 7

Numarul 7 are o semnificatie aparte, se spune ca este unul magic, caracteristic persoanelor din sfera religioasa. Esti o persoana atenta la nevoile celor din jur, iti place sa empatizezi si esti foarte deschisa si comunicativa. Ai o candoare iesita din comun si foarte multe persoane vor fi atrase de tine.

Numarul 8

Esti o persoana determinata, stii foarte bine ce vrei de la viata si nimic nu te poate impiedica sa-ti atingi obiectivele. Inca din adolescenta iti setezi prioritatile si incerci sa te asociezi cu acele persoane de la care poti invata anumite lucruri.

Numarul 9

Esti o persoana destul de sensibila, dar acest lucru nu te va impiedica sa-ti setezi prioritatile in viata. Esti deschisa la schimbari si poti face fata cu brio chiar si celor mai dificile situatii. Ai o latura creativa, adori sa calatoresti, esti gurmanda si intotdeauna te vei inconjura de persoane care emana energii pozitive.

Numerele 11 si 22

Acestea se mai numesc si Numere Maestre, ceea ce inseamna ca au o semnificatie aparte. Esti o persoana care mereu isi va dori mai mult de la viata, desi iti cunosti limitele, vei avea tendinta sa impingi totul la extrem. Ai tendinta sa te pierzi intr-o lume doar a ta si nu iti place cand iesi in pierdere. Totodata, esti o persoana care poate aduce pacea si armonia in viata celor din jur.

Sursa:

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×