Efectele supărării

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Efectele supărării

Loading

Resentimentele sunt printre cele mai comune încălcări ale armoniei universale, având potențialul de a genera suferință atât pentru persoana vizată, cât și pentru cel care le nutrește. Potrivit principiului vibrațional al acțiunii și reacțiunii, tot ce trimitem în univers – gânduri, cuvinte, intenții, acțiuni, emoții – ne revine, influențându-ne câmpul energetic în mod negativ.

Prin urmare, a face rău altuia se întoarce împotriva noastră, fără excepție.

Gândurile și efectele lor

Oricând ne hrănim cu gânduri negative despre cineva, ar trebui să ne canalizăm energia spre dorințe pozitive pentru acea persoană. Gândirea negativă creează o legătură energetică instantanee între noi și persoana respectivă, fiind echivalentă cu un atac energetic. Fără să ne dăm seama, ne sabotăm reciproc prin aceste atacuri energetice inconștiente.

Puterea gândirii este imensă, având capacitatea de a aduce pace și armonie sau de a atrage negativitatea în viața noastră.

Relațiile de cuplu

Conflictul într-o relație apare adesea din dorința de control și dominație. Încercând să ne impunem voința, nu facem decât să ne alimentăm reciproc agresivitatea interioară, ceea ce duce la deteriorarea relației. Controlul asupra partenerului este echivalent cu o drenare energetică, transformându-ne în vampiri energetici.

Compatibilitatea și comunicarea sunt esențiale pentru a evita transformarea relației într-un câmp de luptă, unde agresivitatea și neînțelegerile cresc exponențial.

Despre problemele personale

Discutarea nefericirilor personale poate amplifica durata și intensitatea lor. Prin păstrarea distanței față de propriile probleme, facem primul pas către depășirea lor. Este crucial să abordăm discuțiile despre probleme fără a căuta simpatia sau mila celorlalți.

Dacă simțim o tristețe profundă sau supărare, e mai bine să ne eliberăm de aceste sentimente în exterior, plimbându-ne în natură, decât să transformăm casa noastră într-un recipient pentru energia negativă.

Eliberarea emoțiilor

Plânsul este preferabil urii sau resentimentelor, deoarece permite eliberarea agresiunii acumulate, prevenind acumularea de energie negativă.

Munca și plăcerea

Munca ar trebui să fie o sursă de dezvoltare, nu de epuizare. Este important să găsim bucurie și satisfacție în ceea ce facem, evitând suprasolicitarea și căutând echilibrul între viața profesională și cea personală.

Iertarea ca drum către eliberare

Iertarea este actul suprem de eliberare atât pentru cel care greșește, cât și pentru cel care iartă. Răzbunarea ne coboară la nivelul adversarului, în timp ce iertarea ne ridică deasupra conflictului, eliberându-ne de lanțurile trecutului.

Prin aceste reflecții, este evident că drumul către pacea interioară și armonia cu universul trece prin iertare, iubire și eliberarea de dorințele materiale. A ne curăța inima de resentimente și a îmbrățișa iubirea necondiționată sunt pași esențiali în transformarea vieții noastre într-o sursă de lumină și pace, pentru noi și pentru cei din jur.

Să vă fie cu folos,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×