Lacrimile si emotiile tale se vor intoarce la cel care le-a provocat intentionat.

16298905_742467532577825_5004074082735812153_n

Acestea nu sunt emotiile taleNici trairile tale personale. Omul ti-a provocat aceste emotii in mod deliberat, impotriva vointei tale. Te-a insultat, te-a umilit, te-a lovit – si a provocat anumite oscilatii ale creierului, ca sa spun asa. Intentionat.

Iar dupa un timp, aceste valuri vor ajunge chiar la autorul raului. Probabil, cu amplificare. Si ii vor provoca exact aceleasi reactii pe care te-a facut sa le simti. Va exista o situatie in care si el va plange, isi va face griji, nu va dormi, il va durea inima, va lua calmante.

Totul se intoarce. Si nici macar nu e vorba de bumerang, bumerangul nu-i provoaca daune celui care l-a aruncat. Procesele unui sistem, cu care a intrat in contact alt sistem, vor fi transmise si la acesta. O unda de soc – poti sa-i spui cum vrei. Dar exact aceleasi emotii va experimenta si cel care te-a facut sa suferi.

Doar ca el nu intelege care este legatura. Si niciodata nu va intelege. Este inutil sa-i explici. Dar intr-un timp scurt, starea emotionala a celui care plange si isi face griji la vointa cuiva, se va transmite perfect prin “telegraful mental” celui care a provocat in mod deliberat aceasta stare. Se va gasi un motiv. Exista o multime de motive in viata pentru care te ingrijorezi, din pacate.

Sursa: https://relatii.net

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi