Nu mai am rabdare…

 

82281987_798164407318424_3984103262537121792_o

„Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca as fi devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns la un punct in viata mea in care nu mai vreau sa-mi pierd timpul cu ceea ce-mi displace sau ma raneste .

Nu am rabdare nici pentru cinism, critici excesive si cererile de orice natura. Mi-am pierdut dorinta de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si sa le zambesc celor care nu doresc sa-mi zambeasca.

Nu mai petrec nici un singur minut cu cei care mint sau doresc sa manipuleze. Am decis sa nu mai coexist cu pretentia, ipocrizia, lipsa de onestitate si laudele ieftine.

Nu tolerez eruditia selectiva nici aroganta academica. Nu ma impac nici cu barfele populare. Nu-mi plac conflictul si comparatiile.

Cred intr-o lume a contrariilor si de aceea evit oamenii cu personalitati rigide si inflexibile. In prietenie nu-mi place lipsa de loialitate si tradarea.

Nu ma inteleg cu cei care nu stiu cum sa faca un compliment sau sa ofere un cuvant de incurajare.

Exagerarile ma plictisesc si am dificultati in a-i accepta pe cei carora nu le plac animalele. Si mai presus de orice nu am rabdare nici pentru cineva care nu merita rabdarea mea.”

(Meryl Streep)

Va multumesc,

Psiholog  Alina Blagoi