Prima sedinta la psiholog

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Prima sedinta la psiholog

Loading

eu 2

Pentru mine fiecare persoana care imi intra in cabinet este unica. Prima intalnire poate crea o stare de stres sau de anxietate puternica.

Din acest motiv, caut sa ofer fiecaruia disponibilitate si intelegere pentru ca aceste stari sa dispara si pentru a crea o atmosfera de siguranta, confort, amabilitate si buna dispozitie.

La prima intalnire vom stabili impreuna care va sunt problemele, voi culege date despre framantarile dvs. si vom clarifica urmatoarele aspecte :

– durata programului de consiliere/psihoterapie;

– modalitatile de lucru (individual sau de grup);

– frecveta sedintelor;

– reguli (imposibilitatea de a ajunge la sedinta, reprogramarea sedintei, daca vor participa la intalnire si apartinatorii, etc.);

– metodele folosite.

Sedintele individuale dureaza 60 min si le planificam o data pe saptamana.  Sedintele de terapie de cuplu, premaritala sau de familie sunt de 75 min, o data pe saptamana, iar daca situatia o impune pot fi efectuate si 2 sedinte pe saptamana.

Prima intalnire cu psihoterapeutul este foarte importanta, nu numai pentru a ma cunoaste, ci pentru a vedea daca ne potrivim sa lucram impreuna pe tot procesul terapeutic. Prima intalnire este esentiala pentru a pune bazele unei relatii de incredere reciproca.

Dupa prima intalnire oamenii se simt mai bine pentru ca au reusit sa vorbeasca despre problemele lor si pentru ca au facut acest prim pas.

Foarte multe persone au plecat din cabinetul meu cu sentimente de usurare, eliberare, liniste interioara.

Va propun o intalnire pentru a identifica dificultatile prin care treceti si a gasi calea de a le depasi.

Pentru mai multe informati, va rugam sa nu ezitati sa cereţi indrumarea psihoterapeutului la cabinet, sau online,  la tel. 0730/587458 sau prin e-mail alina@alinablagoi.ro, de luni pana vineri de la 8h la 20h.

Abia astept sa lucram impreuna!

Psihoterapeut Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.