Testul casei – Alege casa care iti place mai mult si vezi ce spune despre tine

4Iti propunem un nou test inedit de personalitate. Tot ce trebuie sa faci e sa alegi din colajul de mai jos casa care iti place, fara sa stai prea mult pe ganduri, iar apoi poti afla ce spune alegerea facuta despre personalitatea ta.

Casa 1 

Esti o persoana deschisa, careia nu ii place sa aiba secrete. Nu ai nimic de ascuns, iar asta pur si simplu este de apreciat. Ai multi oameni in jurul tau, multi prieteni, iti place sa socializezi si nu te-ai vedea niciodata traind in singuratate. Pentru tine, viata e prea scurta pentru a nu face tot ce iti doresti.

Casa 2

Tu pui mult accent pe viata de familie si pe intimitate. Iti place sa socializezi, dar cand ajungi acasa preferi sa te rupi de problemele zilnice si sa te bucuri de momentele frumoase alaturi de cei dragi. Pentru tine, casa reprezinta refugiul tau cel mai intim, locul in care barfele, gandurile negative si problemele nu au ce cauta.

Casa 3

Esti o “pasare de noapte”, chiar daca ziua muncesti si ai si tu probleme, la fel ca toata lumea. Insa seara, cand ajungi acasa, te transformi – casa este locul in care te simti cel mai bine alaturi de prieteni si familie, asa ca preferi petrecerile pe care tu le organizezi acasa si serile de filme. Asculti muzica, gatesti, seara faci tot ceea ce nu iti permiti sa faci ziua. Iar asta explica si faptul ca nu esti deloc o persoana matinala.

Casa 4

Chiar daca cei din jur incearca sa te convinga adesea sa iesi din zona ta de confort, tu nu vrei sa o faci pentru ca te simti foarte bine acolo. Esti o fire usor timida, careia ii place sa petreaca timp de calitate cu cei dragi, dar care simte si nevoia de singuratate din cand in cand. Iar asta nu e deloc un lucru rau. Traieste-ti viata asa cum crezi si nu te lasa influentata de cei din jurul tau.

Casa 5

Casa ta e centrul universului tau. Ai ales o casa mare, la fel de mare ca si sufletul tau. Daca ai putea, ai lua toate animalutele ranite si toti oamenii suferinzi de pe strada si i-ai duce la tine acasa. Esti o persoana cu picioarele pe pamant, optimista, care vrea sa ajute intotdeauna si sa raspandeasca bucurie celor din jurul ei.

Casa 6 

Desi unii spun despre tine ca esti o persoana misterioasa, care sigur ascunde ceva, tu stii ca nu e deloc asa. Sigur, tii la intimitatea ta si a celor dragi, si nu iti place sa iti expui viata in fata tuturor, dar asta nu inseamna ca ai un secret de ascuns. Unii te pot considera chiar si o persoana aroganta, pentru ca nu iti place sa te alaturi tuturor barfelor… dar n-au decat sa creada asta despre tine! Tu preferi sa iti vezi in continuare de viata si sa imparti si lucrurile bune, si lucrurile mai putin bune doar cu cei apropiati.
Sursa:

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi