10 cele mai frumoase citate despre Craciun

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

10 cele mai frumoase citate despre Craciun

Loading

2

1. „Semnificatia Craciunului pentru mine, fie ca este vorba de sensul traditional sau cel modern, este foarte simpla: a-i iubi pe ceilalti. Ganditi-va, de ce trebuie totusi sa asteptam Craciunul pentru a face asta?” (Bob Hope, actor britanic)

2. „Voi pastra Craciunul in inima si voi incerca sa-l tin cu mine tot anul”. (Charles Dickens)

3. „Craciunul flutura bagheta magica pe deasupra lumii si pastreaza tot ceea ce este mai bland si mai frumos”. (Norman Vincent Peale)

4. „Craciunul, copile, este dragostea in actiune. De fiecare data cand iubim, de fiecare data cand daruim, este Craciun.” (Dale Evans Rogers, actrita si scriitoare americana)

5. „Pentru un copil, Craciunul este prima dovada teribila ca este mai bine sa calatoresti plin de speranta, decat sa sosesti.” (Stephen Fry)

6. „Craciunul (…) Poate sa teasa un val de nostalgii in jurul nostru. Craciunul poate fi o zi de sarbatoare sau de rugaciune, dar va fi intotdeauna si o zi de aducere aminte in care ne gandim la tot ce am iubit vreodata.” (Augusta E. Rundel)

7. „Craciunul este singura perioada a anului cand oamenii isi pot urma propriile impulsuri si isi pot exprima propriile sentimente, fara retineri. Pe scurt, Craciunul este sansa de a fi noi insine.” (Francis C. Farley)

8. „Cel mai bun cadou din cele prezente in jurul bradului este prezenta unei familii fericite.” (Burton Hillis)

9. „Craciunul este pentru totdeauna, nu doar pentru o zi, este dragoste, dorinta de a trai impreuna, de a darui, toate acestea nu sunt de pus deoparte ca niste clopotei, lumini si beteala argintie intr-o oarecare cutie pe un raft. Binele pe care il faci pentru altii este binele pe care ti-l faci tie.” (Norman Brooks, cantaret canadian)

10. „Daca as fi fost un filozof, ar trebui sa scriu o filozofie a jucariilor, aratand ca in viata nu trebuie luat nimic in serios, si ca in ziua de Craciun, in compania copiilor este una din putinele ocazii in care oamenii devin complet vii.” (Robert W.Lynd, scriitor irlandez)

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.