12 lucruri care iti pot schimbi viata

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

12 lucruri care iti pot schimbi viata

Loading

1-38

Traiesti in cea mai buna epoca a omenirii. Nu au existat niciodata mai multe oportunitati si posibilitati de a deveni ce esti capabil sa devii si de a-ti atinge mai multe obiective decat exista astazi.

 • Schimba-ti modul de a gandi. Modul in care gandesti despre tine insuti, despre abilitatile tale si despre potentialul tau – conceptul despre tine insuti – determina tot ce esti tu astazi si tot ce vei fi vreodata. Din fericire, acest concept personal este unul invatat. Preluand intregul control asupra cuvintelor, imaginilor si ideilor pe care le lasi sa patrunda in mintea ta, preiei intregul control asupra viitorului tau.
 • Schimba-ti viata. Vii pe lume avand un potential extraordinar, cu abilitati nelimitate in nenumarate domenii. Ca urmare a criticismului distructiv din copilarie, poti sa dezvolti teama de esec, de pierdere, de respingere si de critica. Iti poti dezvolta credinte auto-limitative care te trag inapoi. Scapand de aceste emotii negative, iti eliberezi adevaratul potential si iti transformi viata.
 • Faureste-ti visuri marete. Adevaratul punct in care vei incepe sa traiesti genul de viata care este posibil pentru tine il reprezinta cel in care iti vei crea o viziune stimulativa despre cum ti-ai dori sa fie existenta ta in viitor, in fiecare domeniu, daca nu ai avea nici o limitare. Imagineaza-ti ca ai putea fi, avea sau face orice in familia ta, cu finantele tale sau in viata ta personala. Stabileste-ti apoi obiective clare, scrise, insotite de planuri detaliate pentru a-ti transforma visurile in realitate.
 • Hotaraste-te sa devii bogat. Hotaraste-te astazi sa preiei intregul control asupra viitorului tau financiar. Incepe sa faci lucrurile pe care le-au realizat altii pentru a deveni independenti financiar,incepand de unde esti astazi. Decide exact cat de mult vrei sa castigi, sa pastrezi si sa dobandesti; stabileste-ti aceste praguri drept obiective si apoi gandeste-te la scopurile respective tot timpul. Si tu poti face orice au realizat altii.
 • Preia controlul asupra vietii tale. Esti forta creativa primara din propria viata. Tot ce esti sau vei fi vreodata este rezultatul a ceea ce faci sau nu reusesti sa finalizezi. Hotaraste-te astazi sa iti asumi responsabilitatea pentru tot ce se intampla in proportie de 100%, fara a invinovati pe cineva sau fara a te scuza. Exercita-ti puterea personala si preia controlul asupra gandurilor, cuvintelor si actiunilor tale. Devino stapanul propriului destin.
 • Dedica-te excelentei. Cele mai mari recompense si cele mai mari satisfactii le obtin cei care sunt foarte buni in ceea ce fac. Hotaraste-te sa te alaturi primilor 10% oameni din domeniul tau. Stabileste care sunt abilitatile principale pe care va trebui sa le ai, propune-ti obtinerea unor rezultate superioare drept obiectiv, intocmeste un plan si apoi munceste in fiecare zi pentru a te perfectiona.
 • Pune oamenii pe primul loc. Calitatea si numarul relatiilor tale vor avea un impact mai mare asupra succesului tau si a fericirii tale decat orice alt factor. Organizeaza-ti viata in jurul construirii si mentinerii unor relatii de inalta calitate si incredere cu cei mai importanti oameni din lumea ta. Intalneste oameni noi continuu pentru a-ti extinde reteaua de contacte. Intra in legatura cu alti oameni pozitivi, orientati catre succes.
 • Gandeste ca un geniuEsti, de fapt, o minte care poarta cu sine un corp. Nu reprezinti ceea ce crezi ca esti, ci doar ceea ce gandesti. Ai abilitatea de a gandi mai bine si mai eficient decat pana in prezent. Atunci cand vei incepe sa gandesti precum cei mai inteligenti si mai de succes oameni, vei incepe sa obtii curand aceleasi rezultate ca si ei.
 • Descatuseaza-ti puterile mentale. In zilele noastre, ideile reprezinta principalele surse de bogatie. Cu cat dezvolti mai multe idei pentru a-ti atinge obiectivele, conform Legii Probabilitatilor, cu atat este mai probabil sa gasesti ideea cea mai potrivita pentru tine, exact la momentul oportun. Abilitatea ta de a genera idei noi este nelimitata. De aceea, si viitorul tau se dovedeste nelimitat.
 • Pune-ti mintea la contributie. Exista cateva strategii si tehnici de gandire folosite de oamenii din top din intreaga lume. Oricare dintre aceste metode de analizare si de evaluare a situatiei tale iti poate oferi idei vitale care iti pot schimba perspectiva si chiar viata. Cu cat ai mai multe instrumente de gandire, cu atat mai mult iti poti construi o viata minunata.
 • Creeaza-ti propriul viitor. Abilitatea de a privi in viitor si de a face astazi pasii necesari care iti vor asigura viata pe care ti-o doresti reprezinta un mod de a gandi esential practicat de oamenii cu cel mai mare succes din istorie. Persoanele cele mai eficiente isi planifica viata cu atentie si fac tot ce depinde de ele pentru a anticipa cu mult timp inainte ce ar putea sa mearga rau. Drept urmare, acestea gandesc mai bine si iau hotarari mai bune decat oamenii din jurul lor.
 • Traieste o viata minunata. Lumea din jurul tau este determinata in mare masura de universul dinauntrul tau. Oamenii cei mai fericiti, mai bine platiti si mai respectati din fiecare domeniu sunt aceia care sunt cunoscuti pentru calitatea caracterului lor. Atunci cand iti vei organiza viata in jurul calitatilor pereche numite integritate si curaj, ti se vor deschide toate usile, iar tu vei fi o persoana cu adevarat fericita. Iti vei schimba modul de a gandi.

Sursa: 

 Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×