17 citate, ce te vor face un om implinit

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

17 citate, ce te vor face un om implinit

Loading

0.4

Cartile sale au fost vandute in tiraje de peste 8 milioane de exemplare, este persoana care a explicat numeroase fenomene din viata oamenilor, este un psihoterapeut, un psiholog si un homeopat  renumit in spatiul CSI. Citatele lui Valeriu Sinelnikov te vor pune pe ganduri.

 1. Eu cred ca destinul poate fi schimbat numai atunci cand persoana decide sa fie stapanul propriului destin. Iar pentru asta trebuie mai intai sa fii responsabil pentru propriile ganduri.
 2. Lumea noastra este reflectia exterioara a gandurilor noastre; tot ce avem in aceasta viata – cream noi.
 3. Relatia nu este un scop si un sens al vietii, este doar o mijloc pentru o viata completa.
 4. Totul in aceasta lume: starea de sanatate fizica, psihica si spirituala, atitudinea fata de membrii familiei, atitudinea fata de oamenii din jur, munca, starea financiara – toate astea sunt reflectia si transformarea gandurilor, sentimentelor si emotiilor noastre. Altfel spus, tu obtii in viata, ceea in ce crezi.
 5. Unicul scop al comunicarii este creatia comuna.
 6. Daca vrei sa traiesti intr-o lume curata si minunata, incepe de la tine.
 7. Admira! Admira oamenii, lumea din jur. Tine minte ca si alti oameni sunt unici, la fel ca tine.
 8. Daca iti doresti niste copii fericiti, fii si tu un om fericit.
 9. Este important sa inveti nu doar sa oferi, dar si sa primesti daruri. Lumea inconjuratoare este conectata la noi, la gandurile si dorintele noastre. In fiecare moment ea vrea sa ne ajute. Iar noi fie nu observam acest ajutor, fie il ignoram.
 10. Fiecare om isi creaza singur boala.
 11. Trebuie sa traiesti si sa tinzi spre visul tau. Unul dintre cele mai importante instrumente, pe care le avem, este ratiunea. Noi o folosim pentru crearea propriei lumi, pe care trebuie s-o dezvoltam. Dar mai exista si sufletul, de care deseori uitam. In el trebuie sa investim. Sa-l imbogatim cu sentimente pure si inspirate.
 12. Intentiile noastre nu trebuie sa se limiteze doar la unele valori materiale: case, apartamente, masini. Poate fi vorba de o noua relatie sau de o noua trasatura de caracter. Cel mai bine este cand in viata ne intereseaza absolut tot.
 13. Mila fata de oameni atrage neaparat o reactie agresiva.
 14. Orice om, pe care-l intalnesti in viata, iti aduce o anumita informatie noua, o descoperire.
 15. Trebuie sa mergi in directia a ceea ce iti doresti si nu sa fugi in directia opusa a ceea ce nu-ti place. Daca nu stii incotro sa mergi, nu vei ajunge niciodata.
 16. Unde este gandul este si energia. Unde este energia acolo este si sangele. Iar sangele este intruchiparea materiala a sufletului.

17. Banii si obiectele materiale sunt niste lucruri rele? Nu. Munca pentru bani si pentru obiecte este un lucru rau. Oare asta este viata? Nu este viata, este supravietuire.

Sursa: http://ea.md

Va multumesc,

Psiholog Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.