2 cauze principale ale anxietatii

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

2 cauze principale ale anxietatii

Loading

sintomi-stress-e-ansia

Conflicte psihologice deja existente

Conflictele care apar la nivelul psihicului se numesc conflicte psihologice. Cele mai multe incep inca din copilarie, cand se formeaza procesele psihice senzoriale cum ar fi perceptia si senzatia, cele cognitive, cum ar fi memoria, atentia, limbajul si gandirea si cele afective, ca afectivitatea, motivatia si vointa.

Partea rea este ca, odata formate, ele influenteaza si controleaza activitatea mentala si comportamentul persoanei, aceasta fiind mai mult sau mai putin constienta de acest proces.

Componenta biologica (modificarea anumitor substante chimice in sistemul nervos, numite neurotransmițatori)

Experimentele efectuate pe animale au aratat ca stimularea anumite zone ale creierului, cum ar fi locus coeruleus, unde exista celule nervoase care utilizeaza nonadrenalina, induce un comportament asemanator cu frica si anxietatea in timp ce scoaterea acestuia previne debutul acestora.

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

Suferi de anxietate, atacuri de panica sau fobii? Treci printr-un moment dificil? Ai dificultati de comunicare, relationare, adaptare? Nu (mai) poti gestiona eficient propriile emotii? Nu (mai) reusesti sa gasesti solutii pentru problemele tale? Spune-mi ce te framanta si vom gasi metoda potrivita tie pentru a te ajuta si a te vindeca. Viata este frumoasa si merita traita!

Fa-ti o programare la numarul de tel: 0730/58.74.58 sau la adresa de e-mail: alina@alinablagoi.ro.

Te astept cu drag!

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.