3 categorii de suflete-pereche

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

3 categorii de suflete-pereche

Loading

Foarte multe cupluri, foarte multi indragostiti, folosesc expresia “este sufletul meu pereche”, dar foarte multi nu stiu exact despre ce e vorba si ce implica regasirea sufletului pereche.
Se spune ca sufletele pereche au trait candva o iubire atat de puternica intr-una din vietile anterioare, incat se intalnesc si in actuala viata, iar iubirea lor este la fel de profunda si intensa si reprezinta o continuare a dragostei de atunci.

Suflete-pereche camarade sunt oamenii care te ajuta sa iti atingi un scop sau te sprijina in indeplinirea unei anumite sarcini propuse.
Ei intervin si te sprijina in cele mai diverse moduri, atunci cand ai mai multa nevoie. Darul lor, oricum s-ar exprima, iti ofera posibilitatea de a invata, de a-ti impartasi cele stiute de ei si de a fi ajutat.

Suflete-pereche gemene sunt acei oameni cu care ai avut o relatie speciala de prietenie in multe vieti trecute. Te simti total deschis si destins in prezenta lor.
Recunosti un suflet-pereche geaman ca pe cineva avand toate caracteristicile unui suflet-pereche camarad, dar cu o legatura mai profunda intre voi.
Sufletele-pereche gemene sunt de obicei membri de familie apropiati sau prieteni deosebiti.

Un suflet-pereche flacara geaman este unicul si singurul tau suflet-pereche adevarat. Ati petrecut multe vieti impreuna, plini de dragoste si grija unul fata de celalalt si legatura dintre voi este profund spirituala.
Nu exista decat un singur adevarat suflet-pereche care este jumatatea ta perfecta si impreuna creati o atmosfera ca de vraja intre voi, ceva ce nu mai simti cu nimeni niciodata.
Se spune ca acest suflet flacara reprezinta jumatatea sufletului tau si ca impreuna formati un adevarat intreg, plin de dragoste si armonie.

Exista cate un suflet pereche pentru fiecare dintre noi!

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×