Cele 4 usi – test psihologic de personalitate

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Cele 4 usi – test psihologic de personalitate

Loading

psychological-test-4-doors

Pasesti intr-o camera si in jurul tau se afla 4 usi de culori diferite: o usa alba, o usa neagra, o usa albastra si o usa roz.
Care este ordinea in care veti deschide usile?
Aveti optiunea de a nu deschide toate usile, in cazul in care nu doriti acest lucru. Raspundeti inainte de a vedea interpretarea alegerilor dumneavoastra!

Analiza

Usa Alba: reprezinta viata dumneavoastra personala
Usa Neagra: reprezinta gandurile negative si problemele personale pe care evitati sa le infruntati
Usa Roz: reprezinta iubirea din viata dumneavoastra
Usa Albastra: reprezinta ocupatia dumneavoastra, cariera

In cazul in care prima usa deschisa a fost:

Alba – sunteti o persoana care are incredere in propriile capacitati si care da dovada de o mare dragoste de sine
Roz – sunteti indragostit sau va aflati in cautarea unei relatii sentimentale, acest capitol al vietii dumneavoastra avand o mare insemnatate
Albastra – cariera reprezinta o prioritate in viata dumneavoastra, ceea ce inseamna ca celelalte aspecte ale vietii dumneavoastra au de suferit. In orice caz, aspectul material este de o importanta extraordinara pentru dumneavoastra
Neagra – sunteti deprimat sau va aflati intr-o perioada de introspectie a vietii dumneavoastra. In general, aceasta alegere reprezinta o stare psihica aflata in dezechilibru.

Daca a doua usa este:

Alba – probabil viata personala este pe planul doi, dar, cu toate acestea, stima dumneavoastra de sine nu are de suferit si va iubiti in continuare
Roz – treci printr-o stare de echilibru emotional, fie datorata unei relatii, fie pentru ca esti o persoana echilibrata
Albastra – petreci destul de mult timp la locul de munca neglijandu-ti astfel alte aspecte importante ale vietii tale. Uneori aceasta alegere indica o persoana care si-a dedicat viata muncii sale pentru a umple golurile pe care le simte in viata sa.
Neagra – aveti tendinte de a va evita propriile defecte, propriile dezechilibre emotionale. Poate ca acestea nu sunt la fel de pronuntate ca in cazul in care aceasa s-ar fi dovedit prima alegere, dar aceste tendinte sunt suficient de puternice pentru a fi luate in seama. Majoritatea adolescentilor aleg aceasta usa in cazul celei de-a doua varianta, avand in vedere ca adolescenta este asociata cu tendintele de evitare.

Daca a treia usa este:

Alba – se pare ca ai renuntat la propria ta viata. De obicei, oamenii care aleg aceasta usa in cazul celei de-a treia varianta au o stima de sine scazuta si sunt inclinati spre o gandire pesimista.
Roz – treceti fie printr-o perioada dificila in ceea ce priveste aspectul relatiilor fie va refuzati dreptul de a iubi si de a fi iubit
Albastra – te afli intr-o pozite comfortabila in ceea ce priveste situatia carierei tale sau cea a locului de munca
Neagra – suferiti intr-unul din aspectele principale ale vietii. Aspectul respectiv vi-l va indica alegerea ultimei usi.

Daca a patra usa este:

Alba – viata dumneavoastra personala este neglijata din plin. Adesea, acesta varianta este aleasa de persoanele de sex feminin care s-au piedut complet in responsablitatile de acasa, sotul, copiii, nepotii. In orice caz, aceasta varianta arata o situatie foarte vulnerabila din viata dumneavoastra.
Roz – se pare ca iti neglijezi sentimentele intr-un mod profund, fie pentru ca te afli intr-o relatie nepotrivita, fie pentru ca ai neglijat acest al vietii tale.
Albastra – nu va place actualul loc de munca si singurul motiv pentru care continuati sa mergeti la serviciu este acela de a va asigura cele necesare unui trai decent.
Neagra – sunteti o persoana sanatoasa din punct de vedere psihologic si echilibrata din punct de vedere emotional

Ce ai vazul in spatele fiecarei usi?
1. Ordinea alegerii usilor este foarte importanta.
2. Indiferent de ceea ce ti-ai imaginat ca se afla in spatele usilor, totul are legatura cu atitudinea ta emotionala pe care o ai fata de acel aspect al vietii tale.
[addlink url=”http://www.learning-mind.com/4-doors-personality-test-that-will-surprise-you/” text=”Sursa”]

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.