5 moduri de a incepe bine anul

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

5 moduri de a incepe bine anul

Loading

Va doriti ca anul 2019 sa fie un an de neuitat? Fericirea incepe, inainte de toate, cu atitudinea potrivita si micile schimbari care va pot face sa va simtiti si sa traiti mai bine. Va ofer mai jos cateva recomandari pentru a incepe cu bine acest nou an si pentru a lua ce e bun din viata.

Inceputul anului este un moment plin de emotie, cand totul pare din nou posibil. E timpul pentru planuri noi, pentru a lua decizia in privinta unor schimbari sau pentru a face alegeri importante.

Iată 5 principii simple pentru a incepe bine anul 2019.

1. Un optimism sanatos

In viata exista doua tipuri de oameni: cei care vad intotdeauna paharul pe jumatate plin si cei care vad paharul pe jumatate gol. Fara a fi prea idealisti sau in afara realitatii, cautati partea pozitiva in orice situatie pentru a evita ingrijorarile inutile. In plus, este dovedit ca persoanele optimiste au o stare de sanatate mai buna!

2. Evitati deciziile definitive

Odata cu inceputul de an vin si declaratiile privind deciziile sanatoase care trebuie luate: „In acest an trebuie sa renunt la fumat, sa slabesc, sa fac sport, etc.” Aceste declaratii contin un „trebuie” care este foarte apasator, mai bine faceti o lista cu dorintele voastre. Puneti-va intrebarile potrivite: ce va doriti si de ce aveti nevoie cu adevarat in 2019?

3. Luati totul de la zero

Bilantul anului precedent scoate de cele mai multe ori in evidenta esecurile, persoanele dragi care v-au parasit sau o despartire recenta. Decat sa va uitati inapoi, mai bine ganditi-va la viitor, faceti proiecte, inconjurati-va de prieteni veseli si priviti cu hotarare spre ziua de maine.

4. Stabiliti obiective mici

Este inutil sa va stabiliti obiective inaccesibile care va vor descuraja. Evitati sa ajungeti in situația de a da gres si stabiliti-va provocari mici. Aceste succese micute obtinute la timpul potrivit va vor creste stima de sine.

5. Inconjurati-va de oamenii potriviti

Inceputul anului este momentul perfect pentru a examina mai atent relatiile pe care le aveti. Ce va aduc bun? Cum va simtiti in compania persoanelor apropiate? Unele relatii sunt uneori toxice desi nu va dati seama … profitati de inceputul de an pentru a va face curatenie (in relatii) …

Fara indoiala, cu aceste 5 sfaturi, veti privi anul 2019 plini de speranta!

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!