5 motive de despartire ale barbatilor

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

5 motive de despartire ale barbatilor

Loading

Barbatii sunt uneori lasi si nu au curajul sa ne spuna adevaratele motive pentru care vor sa se desparta de noi. Fie ca vor sa nu ne raneasca sentimentele (prea tare!), fie ca pur si simplu nu vor sa isi mai bata capul, domnii folosesc uneori replici de despartire de-a dreptul jenante.

1. Nu e vina ta, e vina mea.

Ce femeie nu a auzit replica asta macar o data in viata? Este o scuza clasica, penibila, folosita de barbati atunci cand pur si simplu nu vor sa ne spuna verde-n fata ca si-au gasit pe altcineva … sau ca pur si simplu nu ne mai suporta. Ar trebui sa ne faca sa ne simtim mai bine, insa nu o face. Dimpotriva. Ne simtim mintite si insultate.

2. Esti prea buna pentru mine.

Barbatii care folosesc replica asta vor sa lase senzatia ca iti fac tie o favoare atunci te parasesc. Jenant. Putem sa “mirosim” minciuna de la un un kilometru distanta!

3. Avem nevoie de o pauza…si apoi mai vedem

Daca ai auzit cuvantul “pauza” poti deja sa iti iti pui o multime de semne de intrebare. Sunt slabe sanse sa va continuati relatia dupa asa numita “pauza”. Poate ca el pur si simplu nu are curaj sa spuna lucrurilor pe nume si amana momentul decisiv. Ai grija ca in aceasta pauza sa nu te foloseasca doar pe post de partenera sexuala.

4. Nu sunt pregatit pentru o relatie serioasa

Traducere: “Sunt prea las ca sa iti spun in fata ca nu mai vreau sa fiu cu tine”. Nu se despart de tine ca sa fie singuri, ci pentru a se bucura de compania altei femei.

5. Sunt atat de ocupat la serviciu in perioada asta si nu am timp pentru o relatie

Ce barbat e atat de ocupat incat nu se poate intalni o ora, doua dupa serviciu ca sa ia cina sau sa bea un pahar de vin cu iubita lui? Dar timp pentru iesit la bere cu prietenii are! Este vorba de prioritati, iar tu pur si simplu nu mai esti printre ele.

Sursa:

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×