7 citate motivationale ale lui Steve Jobs care te vor inspira sa actionezi in viata

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

7 citate motivationale ale lui Steve Jobs care te vor inspira sa actionezi in viata

Loading

1.6

  1. „Timpul tau este limitat, asa ca nu il irosi traind viata unei alte persoane. Nu fi prins in dogma – care traieste cu rezultatele gandirii altor oameni. Nu lasa zgomotul altor opinii sa iti inece propria voce interioara. Si, cel mai important, invata sa ai curajul sa iti asculti inima si sa iti urmezi intuitia. Intr-un fel ei deja stiu ceea ce vrei cu adevarat sa devii. Orice altceva este secundar.”
  1. „Munca o sa-ti ocupe o mare parte din viata. Singura metoda prin care poti fi cu adevarat satisfacut este sa faci ceea ce crezi ca este o munca valoroasa. Pentru asta trebuie sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai gasit inca, continua sa cauti. Nu te multumi cu putin. Vei sti in inima ta atunci cand vei gasi ceea ce cauti.”
  1. „Jobul tau iti va umple o mare parte din viata si singura cale sa fii multumit este sa faci ceea ce tu crezi ca este important. Si singura cale sa faci ceva important este sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai descoperit inca acel job, continua sa-l cauti. Nu te aseza linistit. Inima iti va spune cand il vei gasi. Si, precum o relatie frumoasa, va deveni din ce in ce mai bine pe masura ce anii vor trece. Deci cauta pana cand vei gasi. Nu te plafona.”
  1. „Cand incepi sa incerci sa rezolvi o problema, primele solutii care iti vin in minte sunt foarte complexe si multi oameni se opresc la ele. Daca vei merge mai departe, traind cu problema si incercand „sa cojiti cat mai multe foi de ceapa”, puteti ajunge la niste solutii foarte simple si elegante. Cei mai multi oameni, pur si simplu, nu aloca suficient timp sau energie pentru a ajunge acolo. Noi credem despre clientii nostri ca sunt inteligenti si doresc obiecte care sunt bine gandite.”
  1. „Tehnologia nu reprezinta nimic. Ceea ce este important este sa ai incredere in oamenii din jurul tau, sa crezi ca ei sunt, in esenta, buni in domeniu si inteligenti, iar daca le dai uneltele necesare, vor construi lucruri minunate. Nu uneltele sunt cele in care trebuie sa ai incredere – uneltele sunt doar unelte. Ele functioneaza sau nu. Oamenii sunt cei in care poti avea incredere sau nu.”
  1. „Sunt convins ca aproape jumatate din ce-i separa pe antreprenorii de succes, fata de cei fara succes este perseverenta.”
  1. „Daca nu ai gasit inca nimic cauta in continuare. Asa cum se intampla si cand vine vorba de inima o sa-ti dai seama cand o sa-l gasesti. Si ca intr-o relatie extraordinara, nu face altceva decat sa devina mult mai buna odata cu trecerea timpului.”

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.