7 daruri (miracole) ale zilei de nastere – personalitatea ta in functie de ziua in care te-ai nascut

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

7 daruri (miracole) ale zilei de nastere – personalitatea ta in functie de ziua in care te-ai nascut

Loading

cele 7 miracole ale zilei de nastere

Cei nascuti Luni – Miracolul Cuvantului

Luni este o zi a inceputului, a cuvantului si a puterii de a incepe o actiune noua. Luni este o zi benefica pentru a-ti urma visurile si a le pune in practica. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvantului si a discursului. Nu ezita sa iti exprimi exuberanta, individualitatea, entuziasmul in fata celorlalti, chiar daca uneori ai tendinta de a te inchide in tine. Darul cu care te-ai nascut este darul Cuvantului, si el trebuie impartasit. El te va ajuta sa deschizi numeroase porti in viata. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvant, fie el scris. Cuvantul tau influenteaza si schimba opinii, sprijina, pedepseste, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de persuasiune, esti un bun orator si sti cum sa aplanezi conflictele.

Cei nascuti Marti – Miracolul Vietii

Cei nascuti marti au fost inzestrati cu Darul Vietii. Viata este darul pe care trebuie sa-l respecte si sa-l aprecieze cat mai mult. Lectia lor de viata este aceea de a-si stapani instinctele, orgoliile si pornirile de agresivitate si a se bucura cat mai mult de viata. Trebuie sa invete sa acorde atentie si corpului fizic si energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viata a tot ceea ce ii inconjoara.

Cei nascuti Miercuri – Miracolul Iertarii

Miecuri este o zi a continuitatii, a mobilitatii, a exprimarii, a informatiei, a cumpatarii, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri mai este insa si o zi a iertarii, o zi a acceptarii si a impacarii. Este o zi in care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul si a te integra la maximum in prezent. Este o zi benefica relatiilor cu ceilati pentru ca in aceasta zi conexiunile cu cei din jur se realizeaza pasnic, armonios si in ton cu vibratia universala. Daca te-ai angajat in conflicte in celelalte zile ale saptamanii, Miercuri este ziua ideala pentru a le dizolva. Cei nascuti Miercuri sunt inzestrati cu un dar care nu le este accesibil tuturor: Darul Iertarii. Chiar daca au exprerimentat momente si sentimente negative, au reusit sa treaca peste ele intelegand ca iertarea interioara este cheia catre pace si armonie.

Cei nascuti Joi – Miracolul Cunoasterii

Joi este ziua expansiunii, a elabararii, a auto-examinarii si a examinarii celorlalti. Ziua de Joi este benefica pentru a-ti largi orizonturile si a-ti imbogati cunostintele, invatand, asimiland si testand teritorii si domenii neincercate pana acum. Joi favorizeaza insusirea informatiilor si consolidarea lor. Joi este totodata ziua beneficiilor, a increderii, a generozitatii, dar si a incercarilor de a accede metodele cunoasterii interioare. Ziua de Joi aduce cu ea si o viziune aparte, un mod specific de a vedea si de a percepe lucrurile care au loc in exterior. Cei nascuti Joi au dobandit un har aparte: Harul Cunoasterii. Au o mare putere de intelegere a lucrurilor si o intuitie fantastica. Capacitatea lor de ajudeca situatiile este una superioara. Vad si simt ceea ce altora le scapa, reusind sa patrunda chiar si in acele straturi de sub suprafata spre care multi blocheaza accesul.

Cei nascuti Vineri – Miracolul Frumusetii si al Descoperirii de Sine

Vineri este ziua in care se celebreaza frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trai. Vineri este ziua in care importanta acceptarii si a recunoasterii propriei valori in ochii celorlalti devine primordiala. Aceasta zi este asociata cu prietenia, cu talentul si cu aprecierea. Vineri este ziua in care iti constientizezi cel mai bine existenta simturilor. Vineri este o zi benefica artelor frumoase, placerii, flirtului, cooperarii, indragostirii si construirii de relatii. Cei nascuti intr-o zi de Vineri sunt inzestrati cu un dar aparte: Darul de a putea vedea Frumusetea din lucruri, darul de a vedea frumusetea din ceilalti oameni, incercand sa o descopere si sa o valorifice si pe cea din interiorul lor. Acesti oameni s-au nascut cu talente aparte pe care este bine sa le puna in valoare. Aceste talente, fie ele legate de muzica, pictura, dans, etc., aduc lumina si frumusete in vietile multora.

Cei nascuti Sambata – Miracolul Curajului

Sambata este o zi a deciziilor, a dedicarii, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restrictiei si a tacerii. Sambata este o zi benefica analizarii scopurilor si actiunilor tale si a replanificarii lor. Sambata aduce cu ea obiectivitate si luciditate, si atunci cand vine vorba de analizarea de sine. Totodata Sambatata este conectata la ideea de repect, de stabilitate, de asumarea consecintelor actiunilor tale. Totusi, Sambata si si ziua in care incerci sa schimbi ceea ce ai facut gresit. Nu este putin lucru sa ai curajul, sa ai indrazneala, sa ai vointa si sa ai puterea de a nu ceda. Cei nascuti Sambata au aceste lucruri. Ei s-au nascut caracterizati de Miracolul Curajului. Iar ambitia si dorinta de a reusi ii pot impulsiona sa ajunga pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni inainte. Curajul le da celor nascuti Sambata noroc in viata si reusita in ceea ce si-au propus. Nu se dau batuti cu una cu doua, iar atunci cand sunt loviti, se ridica si merg mai departe pe drumul pe care stiu ca trebuie sa mearga.

Cei nascuti Duminica – Miracolul Iubirii

Duminica este o zi a plenitudinii, a implinirii, a finalizarii. Este totodata o zi a creatiei si a inspiratiei, o zi in care mintea si sufletul ating satietatea si simt nevoia repausului. Duminica este o zi benefica relaxarii si reincarcarii energetice si spirituale, este o zi caracterizata prin echilibru, pace si relatii calde cu cei dragi. Cei nascuti Duminica au venit pe lume cu darul care este, probabil, cel mai de pret dintre toate darurile: Iubirea. Au o mare capacitate de iubire, iar iubirea lor se rasfrange asupra persoanelor care se afla in jurul lor. Sunt veseli, sarmanti precum razele de soare, alina, domolesc, binedispun, aduc cu ei si imprastie optismul oriunde se duc. Au harul de a aduce zambetul pe chipurile celor din jur si de a le lumina ziua. Unii dintre acestia poseda si simtul umorului.

Sursa: You Tube

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×