7 indicii ca aveti succes in viata

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

7 indicii ca aveti succes in viata

Loading

,,Prea multi oameni masoara succesul in functie de cat de multi bani fac sau de oamenii cu care se asociaza. In opinia mea, adevaratul succes ar trebui masurat in functie de cat de fericiti sunteti “- Richard Branson

Succesul este interpretat în nenumărate feluri și, pentru cei mai mulți dintre noi, stabilirea dacă suntem pe drumul corect poate fi o provocare. Mass-media, filmele și televiziunea ne bombardează adesea cu imaginea că succesul se măsoară prin averea acumulată, pozițiile de prestigiu sau alte simboluri materiale, ignorând adesea importanța relațiilor familiale.

Deși realizările materiale pot fi un indicator al succesului, acestea nu sunt unicele aspecte care contează. Adevărata măsură a succesului implică mai multe dimensiuni. Dacă vă îngrijorează unde vă situați pe scara succesului, s-ar putea să descoperiți că sunteți mai avansați decât credeați.

Iată 7 indicii că sunteți mai reușit decât presupuneți:

1.Visele voastre sunt încă vii
Chiar dacă încă nu le-ați transformat în realitate, continuați să vă stabiliți obiective și să luptați pentru ele. Succesul nu înseamnă neapărat realizarea tuturor scopurilor stabilite; uneori, succesul înseamnă să le urmărești cu perseverență și să nu renunți.

2.Sunteți viu și sănătos
Aceasta este, probabil, cea mai semnificativă dovadă a succesului. Viața e plină de neprevăzut, iar cei care au trecut prin momente dificile știu cât de prețioasă este capacitatea de a merge mai departe. Dacă ați depășit obstacolele și sunteți încă aici, merită să sărbătoriți.

3.Continuați să progresati în ciuda obstacolelor
Chiar dacă uneori simțiți că ați atins limita, sunteți reușit dacă învățați din greșeli și folosiți aceste lecții pentru a avansa. A vă îndrepta spre o direcție constructivă, chiar și când lucrurile nu merg bine, este un semn clar al succesului.

4.Există cineva care vă iubește
Fie că este vorba de un membru al familiei, un prieten sau un partener, prezența unei persoane care vă oferă iubire este un indicator esențial al succesului. Dacă aveți pe cineva care vă susține, sunteți pe calea cea bună.

5.Ați învățat să iertați
A depăși sentimentele de ură și resentimente vă eliberează și contribuie la o viață mai împlinită. Iertarea este un pas important către succes și fericire.

6.Aveți un adăpost și hrană
Priviți în jurul vostru. Dacă aveți un loc în care să locuiți și suficiente resurse pentru a vă susține, sunteți mai avansat pe drumul succesului decât credeți. Aprecierea lucrurilor fundamentale este esențială.

7.Vă puteți exprima liber
Dacă vă simțiți confortabil să fiți voi înșivă și să vă exprimați liber, ați atins un nivel de succes pe care mulți îl caută. Libertatea de exprimare și autenticitatea sunt valori de neprețuit.

Succesul nu se limitează la aspectele materiale ale existenței. Este, de asemenea, despre creșterea personală, despre călătoria de la cine eram la cine suntem acum. Mulți oameni trăiesc fără să întreprindă această călătorie esențială. A înțelege că succesul poate avea multe forme vă va ajuta să avansați în viață cu o atitudine pozitivă, încredere în sine și sentimentul autentic al succesului.

Să vă fie cu folos,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×