7 SEMNE inexplicabile care iti arata ca sunteti SUFLETE PERECHE

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

7 SEMNE inexplicabile care iti arata ca sunteti SUFLETE PERECHE

Loading

Emily Bronte despre suflete preche: „El este „eu insumi” mai mult decat mine. Indiferent din ce sunt facute sufletele noastre, al meu si al lui sunt la fel.” Tu cum iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche?

Sufletul pereche sau jumatatea sunt doua concepte similare. Cand vorbim despre sufletul pereche ne imaginam o persoana ce are sa fie langa noi indiferent de situatie, sa ne accepte asa cum suntem si alaturi de care putem sa construim un imperiu al dragostei si o lume mai buna.

Pentru fiecare persoana exista un suflet pereche. Pentru fiecare persoana exista o alta persoana cu care sa se inteleaga din priviri si alaturi de care sa transmita aceeasi emotie in acelasi timp.

Sufletul pereche inseamna omul alaturi de care te simti implinit, liber si fericit.

Intalnirea cu sufletul pereche este cu siguranta un moment crucial in viata fiecaruia dintre noi. Este momentul in care tot universul este de partea ta si parca fiecare fiinta vie de pe pamant iti zambeste. Este momentul in care simti ca renasti si ca esti cel mai puternic om din lume. Ca nimic nu poate sta in calea fericrii tale si ca alaturi de sufletul tau pereche vei muta muntii din loc.

Dar cum ne dam seama ca avem alaturi de noi un suflet pereche? Cum ne dam seama ca am intalnit persoana potrivita?

Mai jos, cateva semne inexplicabile care ne arata acest lucru.

1. Simti ca va cunoasteti de-o viata

Abia l-ai intalnit, insa ai sentimentul ca va cunoasteti inca din copilarie sau chiar mai devreme de atat. Incerci sa iti dai seama unde si cum v-ati mai intalnit, insa nimic nu poate explica sentimentul tau.

2. Telepatia functioneaza

Cu siguranta vi s-a intampla sa incercati sa va sunati in acelasi timp sau sa rostiti acelasi cuvant. Vi se intampla sa ganditi la fel sau sa vorbiti la fel si sunt situatii in care nu va dati seama. Acest lucru semnifica o legatura mai presus de cuvinte.

3. Alaturi de el simti ca e „acasa”

Nu conteaza locul, ora, data, nu conteaza daca ti-e foame, sete, frig sau cald, daca esti langa el simti ca esti acolo unde trebuie sa fii, simti ca esti “acasa” si nimic nu se poate compara cu acest sentiment.

4. Nu te poti imagina langa altcineva

Viata ta fara el parca nu are sens, nu are culoare si nu are viata. Incerci sa iti imaginezi fara el, dar nicio imagine nu ti se afiseaza inaintea ochilor. Simti ca el este trecutul, prezentul si viitorul tau.

5. Ceea ce simti nu se poate exprima in cuvinte

Este de multe ori prea putin sa ii spui ca il iubesti sau ca este jumatatea sau sufletul tau pereche. Este prea putin sa ii spui ca langa el nu ai nevoie de nimic altceva. Este prea putin sa ii spui orice, pentru ca sentimentele tale nu se pot exprima in cuvinte simple.

6. Simti ca viata ta s-a schimbat in bine

Ba mai mult, simti ca tu te-ai schimbat in bine. Parca esti alta. Parca fata si ochii iti zambesc, parca sufletul e mai prezent, parca vezi lumea cu alti ochi si veselia ti se citeste in priviri.

7. Chimia dintre voi este speciala

Atractia este la fel de mare ca la inceput, iar emotiile si trairile voastre sunt unice, sunt intense si sunt cu adevarat speciale.

Sursa: http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/18753/7-semne-inexplicabile-care-iti-arata-ca-sunteti-suflet-pereche/pagina-2.html

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.