Atunci cand m-a inselat l-am intrebat ce are ea si nu am eu

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Atunci cand m-a inselat l-am intrebat ce are ea si nu am eu

Loading

Atunci cand m-a inselat l-am intrebat ce are ea si nu am eu. Mi-a raspuns ca e inalta si are forme si ca pur si simplu s-a simtit bine cu ea in pat, descriindu-mi cum s-au iubit sub cersafuri albe cumparate de mine.

Cersafurile ce imi purtau mirosul. Nu i-am reprosat nimic, nu am cautat vinovatul. L-am lasat sa plece. Doar ca l-am atentionat ca cale de intoarcere nu este.

I-am spus ca are tot dreptul sa plece, nu si sa se intoarca. Ca sufletul meu nu e o jucarie. Ca are tot dreptul sa iubeasca pe cine vrea, dar nu are nici un drept sa ma distruga.

Ca am tot dreptul sa-l las sa plece, dar nu sunt obligata sa-l primesc inapoi in inima mea, nu sunt obligata sa accept in viata mea un tradator si un distrugator de suflete. Ca sunt demna si nu o voi cauta sa-i spun ca atat timp cat imi soptea mie cuvinte frumoase, o mintea si atunci cand spunea ca ii scrie prietenului, imi scria mie.

Nu-i voi spune ca e un mincinos, un las. I-am spus ca nu sunt curioasa sa vad cum arata, cat e de frumoasa. Nu o voi certa, nu voi fi suparata pe ea.

Nu ma voi subestima, nu ma voi complexa. Ma iubesc asa cum sunt, ma accept cu bune si rele. Mi-a intors spatele si a plecat fara sa-mi spuna „ iarta-ma.”

S-a intors, pentru ca ii era bine in pat cu ea, dar se simtea folosit, nu era iubit. M-a rugat sa-l iert si sa ii dau inca o sansa. L-am iertat, apoi i-am spus ca ii ofer inca o sansa. Doar ca era doar un plan.

Doream sa simta cum e sa fii parasit de omul pe care il iubesti. Nu l-am mintit, nu l-am inselat. Am fost buna cu el si l-am lasat sa creada ca am uitat. Dar…

Atunci cand se simtea cel mai fericit om, cand avea vise, dorinte, cand avea planuri, i-am spus ca il parasesc. Nu i-am dat explicatii. L-am lasat sa creada ca am pe altul. isi punea intrebari si nu intelegea de ce procedez astfel.

Nu i-am raspuns la mesaje si l-am pus in lista neagra. La fel cum a procedat si el.

Apoi m-am reintors.

„Am venit sa-ti spun ca iert, dar nu uit si ca nu sunt naiva. in acea zi cand ti-am dat a doua sansa, tu ai plecat la ea. Sunt prea desteapta ca sa ma duci de nas.”

O pisica poate fi pacalita cu lapte. O leoaica nu calca pe urmele unei pisici si stie sa lupte pentru ea.

Fiti demne.

Sursa: http://devorbacutine.eu

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.