Autoblestemul: expresii prin care ne distrugem viata in fiecare zi!

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Autoblestemul: expresii prin care ne distrugem viata in fiecare zi!

Loading

0000000000.1

Omul poate fi capabil sa-si faca sie insusi probleme. Uneori e de ajuns un simplu cuvant spus din toata inima si se acviteaza acea aura negativa. Aceste fenomen se numeste blestem. Cum functioneaza?

Blestemul este o energie cu impact negativ prin care omul isi face sie insusi rau. Aceasta energie nu implica ritualuri speciale – trebuie sa spui anumite cuvinte sau fraze ca sa atragi aceasta energie asupra ta.

De exemplu :

 1. Sa fiu blestemat.
 2. Blesteama-ma, Doamne!
 3. Sa dispar de pe acest pamant.
 4. Ma urasc.
 5. Mai bine nu ma nasteam.
 6. M-am nascut sarac, sarac voi muri.
 7. Nu sunt iubit de nimeni.
 8. Sunt atat de prost.
 9. Fericirea niciodata nu va bate la usa mea.
 10. Nimeni nu este mai urat decat mine.
 11. Sunt singur, bolnav si sarac

Si multe alte fraze – nici macar nu-ti poti imagina ce efect negativ au asupra ta. Necunoasterea regulilor nu te scuteste de consecinte. Sunt daunatoare chiar si unele fraze pe care le spui zi de zi.

Cum ar fi:

 1. Acel moment cand esti uimit – „Nu pot sa cred”. Asta inseamna ca nu-ti doresti nimic, te lipsesti de indentitate si de unele posibilitati.
 2. Atunci cand esti indignat: „Doar peste trupul meu.” Daca universul doreste sa dea viata unor evenimente, tu pui o conditie care poate distruge orice dorinta.
 3. „Ochii mei sa nu te vada niciodata.” Spunand aceasta fraza in timp ce te certi cu cineva inseamna ca renunti la propria vedere doar ca sa nu vezi pe acel cineva. Acelasi lucru se intampla si atunci cand spui – „ Sa nu te aud niciodata.”
 4. „Sa-ti iesi din minti.” Aceasta fraza poate fi perceputa de subconstient ca o comanda capabila sa provoace dezvoltarea unor boli mintale.

De asemenea au un impact negativ asupra oamenilor si injuraturile. Injuraturile reduc sistemul energic si te incarca negativ. Blestemul actioneaza odata ce ai ai rostit cuvintele sub impact emotional. La un moment dat cantitatea se transforma in consecinte. Victima nu este constienta de problema, fiindca energia negativa este perceputa ca o lipsa a optimismului.

Cum sa recunosti blestemul?

Pericolul oricarui blestem nu este mereu e diagnosticat. Conversatiile si puterile unui magician nu te vor ajuta. Poti recunoaste blestemul cu ajutorul acestor simptome:

 1. Depresia, lipsa dorintei de a trai viitorul.
 2.  Starea de vinovatie si frica fata de ceilalti.
 3. Boli cronice si probleme permanente de sanatate.
 4. Probleme in viata personala si in relatiile cu oamenii din jur.
 5. Ganduri obsesive de sinucidere.
 6. Dependenta de alcool si droguri.
 7. Neplaceri la locul de munca si pe plan financiar.

Simptomele sunt diferite in indepedenta de energia pe care omul si-a atras-o in viata sa. Simptomele care apar din cauza frazelor si a cuvintelor spuse de victima:

 1. Capul familiei mereu se plange de lipsa banilor si se inchide in captivitatea saraciei.
 2. Femeia care se crede neatractiva – ceilalti o vor vedea la fel.
 3. Batranii care isi prezic moartea, grabesc acest moment atragand spre ei probleme de sanatate.

Omul isi alege propriul destin. Incapacitatea de a se exprima si nemultirea fata de sine sunt pricipalele motive care declanseaza acest program distructiv. Daca nu este oprit la timp, va distruge victima.

Cum sa depasesti blestemul?

Blestemele sunt considerate cele mai complexe in domeniul magiei. Pentru a elimina blestemul din viata ta trebuie sa tii cont de urmatoarele conditii:

 • Impaca-te cu tine insuti. Ura fata de tine nu te va intoarce de la blestem. Inceteaza sa te plangi si sa te invinovatesti. Nu este corect sa te victimizezi din cauza problemelor, trebuie sa intelegi ca mai devreme sau mai tarziu lucrurile se vor imbunatati. Orice gand negativ iti poate distruge viitorul promitator.
 • Incearca sa scapi de obiceiul de a injura. Aceste cuvinte au un efect distructiv, de aceea trebuie sa le excluzi din vocabularul tau.
 • Atunci cand comunici nu trebuie sa amintesti de demoni, diavoli si alte duhuri intunecate. Trebuie sa renunti la frazele care au impact de auto-distrugere. Cuvintele se materializeaza, din aceasta cauza trebuie sa tii cont de ceea ce vorbesti.

Din momentul in care te eliberezi de energia negativa e de dorit sa-ti controlezi comportamentul. Dragostea si respectul fata de tine insuti – cheia catre o viata cu suuces. O atitudine pozitiva contribuie la formarea unui scut care te protejeaza de orice energie negativa.

Sursa: http://devorbacutine.eu

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!