Cand femeia nu face nimic…

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Cand femeia nu face nimic…

Loading

Intr-o zi, sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj, deoarece pe aleea spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul sotiei deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta din spate.

Nedumerit, intra in curtea interioara, unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina si ea murdara, copiii se stropeau cu furtunul.

Ingrijorat, intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat.

In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.

Pe masa o balta de suc , mustele roiau pe masa. Pe jos nu se putea calca altfel, decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.

Panicat si alb la fata, incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul si computerul erau date la maximum.

Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa si sulurile de hartie igienica erau derulate prin cuier, prin cada si pe manerul de la usa.

In sfarsit isi gaseste sotia in ultimul dormitor, relaxata, cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o revista si asculta muzica cu castile pe urechi. Cu un ultim efort, o intreaba ce s-a intamplat.

Ea ii raspunde:

– Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ei bine… azi n-am facut nimic!

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×