Candva o sa-ti para rau ca nu ai apreciat-o cu adevarat. Iti va fi dor si vei intelege ca nu e ca celelalte femei

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Candva o sa-ti para rau ca nu ai apreciat-o cu adevarat. Iti va fi dor si vei intelege ca nu e ca celelalte femei

Loading

Te vei trezi intr-o dimineata cu un sentiment de gol interior, pentru ca iti vei da seama ca nu o mai ai alaturi. Ea se va afla in acel moment langa barbatul care ii va oferi lucrurile de care tu ai lipsit-o.

Cand o vei privi, vei recunoaste acelasi chip de candva, dar ea nu va mai fi aceeasi persoana. Ea nu te va mai privi cu aceeasi admiratie de candva. Nu iti va mai fi accesibila si iti vei pierde orice privilegiu de a o face fericita.

Peste un timp scurt, iti vei da seama ca iti este nespus de dor de ea. De acele conversatii de care nu va puteati satura ore in sir. Iti vor lipsi mesajele pline de afectiune pe care ea ti le trimitea regulat. Ea nu te va mai suna niciodata… E atat de dureros sa-ti dai seama ca nu ii vei mai auzi glasul…

Despartirea te va face sa intelegi ca ea este diferita de toate persoanele pe care le-ai cunoscut vreodata. Atunci te vei intreba cu amaraciune cine va mai fi alaturi de tine cand vei avea nevoie.

Trebuie sa intelegi ca o relatie nu functioneaza unilateral. Era firesc ca dupa o perioada lunga in care ea se sacrifica pentru tine, iar tu ramaneai indiferent – sa cedeze.

Prin nopti ce-ti vor parea infinit de lungi, iti vei aminti de toate clipele fericite petrecute cu ea. Vei regreta ca nu ai apreciat-o indeajuns. A fost o greseala amarnica sa consideri ca era slaba atunci cand se lasa folosita de tine. Era mai puternica decat tine, pentru ca era constienta de jocul tau.

Vei constientiza toata durerea pe care i-ai provocat-o, dar va fi prea tarziu. Te vei lasa in intregime coplesit de situatie, asa  incat nu vei mai fi in stare nici sa o saluti, fara ca sa te simti zdruncinat pe dinauntru.

In viata fiecarei femei vine clipa unei maturizari emotionale. De aceea, in momentul in care ea a constientizat ca relatia voastra este una disfunctionala, din punct de vedere afectiv, cea mai buna decizie pentru ea a fost sa te paraseasca.

Ea va intalni pe acel cineva care o va pretui la justa ei valoare. Tu insa, desi e dificil sa recunosti, vei ramane cu un sentiment de tristete ca totul s-a terminat in acest mod…

Sursa: https://devorbacutine.eu/candva-o-sa-ti-para-rau-ca-nu-ai-apreciat-o-cu-adevarat-iti-va-fi-dor-si-vei-intelege-ca-nu-e-ca-celelalte-femei/

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!