Ce este sufletul? O intrebare al carei raspuns este greu de aflat …

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Ce este sufletul? O intrebare al carei raspuns este greu de aflat …

Loading

0000000000.7

Asezate la masa rotunda, Sufletele au purces la alegerea si indeplinirea urmatoarei misiuni.

Sufletul puternic si curajos s-a sculat si a rostit:

-De data asta am decis sa merg pe Pamant sa invat a ierta. Cine ma va ajuta?

Celelalte Suflete, cu un sentiment de compatimire si chiar putin inspaimantate, i-au raspuns:

-Ai optat pentru una dintre cele mai dificile lectii, ne pare rau. Daca nu vei face fata, vei suferi o viata intreaga, dar noi te vom ajuta.

-Sunt gata sa fiu alaturi de tine pe Pamant si sa te ajut, a spus primul Suflet. Voi deveni sotul tau, iar viata noastra va suporta numeroase probleme si necazuri, care se vor intampla doar din cauza mea, iar tu vei avea curajul si rabdarea titanica de a ma ierta.

-Eu voi deveni unul din parintii tai, a glasuit cel de-al doilea Suflet. Iti voi asigura o copilarie grea si dura, ma voi implica in viata ta, inclusiv in cea personala. Toata existenta ta se va duce de ripa, iar tu vei invata incetul cu incetul sa ma ierti.

-Iar eu voi intruchipa unul din patronii tai, in final s-a alaturat discutiei al treilea Suflet. Te voi trata cu aroganta si superficialitate, astfel incat sa depasesesti sentimentul de ura si razbunare ca sa poti invata sa ierti.

Celelalte Suflete s-au inteles sa se intilneasca la diferite momente ale vietii, petru a analiza rezultatul obtinut.

Astfel, fiecare Suflet si-a ales calea, toate au conceput un plan de viata interconectat, conform caruia se vor indruma reciproc si au coborat pe Pamant pentru procesul de reincarnare.

Ceea ce nu cunoaste niciun Suflet este faptul ca, in momentul nasterii, memoria lor este stearsa complet si nu au nici cea mai vaga idee despre viata trecuta. Foarte putine dintre ele isi dau seama ca orice incercare, pe care majoritatea o considera intimplatoare, este de fapt trimisa intentionat, iar orice persoana care apare in cale, apare la cel mai potrivit moment.

De ce?

Pentru ca viata este o scoala, unde mereu trebuie sa inveti si… sa ierti.

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×