Ceea ce cauti cu adevarat, te cauta pe tine.

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Ceea ce cauti cu adevarat, te cauta pe tine.

Loading

79385603_1038586486491287_5750920385679851520_n

Ceea ce cauti cu adevarat, te cauta pe tine. Ceea ce nu cauti cu adevarat, va pleca destul de repede. Miscarea in lume are loc nu din punctul unde lipseste ceva, ci din punctul prezentei, increderii si unde nu exista graba.

Relaxeaza-te, respira, deschide larg bratele vietii, azi, acum. Fii bland, compatimitor, iar indoielile tine-le undeva alaturi. Totul va veni la tine. Vei simti la gust si succesul, si esecul, si placerea, si durerea, bucuria enorma si suferinta profunda.

Creeaza un cuib pentru toate aceste fragmente pierdute a infinitului si vechiului tu. Ai incredere in ceea ce vine si pleaca de la tine.

Ai incredere in ceea ce ramane si nu te lasa. Ai incredere chiar si in indoieli. Ceea ce cauti cu adevarat, te cauta la fel cum cauti si tu  pentru ca tu cauti doar in oglinda. Iti cauti prezenta si niciodata nu ai fost separat de ea. De indata ce vei gasi esti gasit. De indata ce afli esti cunoscator. Accepti acest lucru atat de profund, cat de profund esti tu insuti.

Abundenta  este toata a ta, obtinuta fara mari eforturi. Este minunea fiecarei respiratii, fiecarei batai de inima. Este fiecare senzatie ce pulseaza si fiecare furnicatura in corp. Este bucurie, tristete, explozie de creatie. Este o reuniune neasteptata sau o pierdere brusca.

Este o noua sansa sa te intalnesti. O noua zi din viata, care iti propune sa incerci totul. Este prospetimea momentului, daruit absolut gratis.

Este un dar nepretuit oferit tie. Plin, linistit te joci cu dorintele aparute si disparute, cum se joaca oceanul pe propriile intinderi cu valurile iubite.

Sursa:  Autor: Jeff Foster; https://detoatepentrutotisimaimult.blog/

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.