Cele 10 puteri spirituale ale oamenilor

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Cele 10 puteri spirituale ale oamenilor

Loading

00000000000.14

Daca oamenii si-ar reaminti de puterile lor spirituale si le-ar folosi, vietile lor ar fi diametral opuse. Aceste daruri exista in fiecare dintre noi si asteapta sa fie folosite. Afla cate dintre ele folosesti deja.

Ce puteri spirituale folosesti fara sa iti dai seama

1. Vocea ta interioara

Ai o voce interioara- intuitia- care iti serveste drept ghid si te avertizeaza atunci cand ceva nu este potrivit facandu-te sa te simti nelinistita. Asculta-ti mai mult aceasta voce interioara si, cu timpul, va deveni din ce in ce mai clara si mai precisa.

2. Pacea ta interioara

Exista liniste interioara in fiecare dintre noi. Odata ce o gasesti, te poti reincarca ori de cate ori doresti prin meditatie. Solitudinea te intareste, mai ales atunci cand o practici in natura.

3. Abilitatea de a-ti controla respiratia

Cea mai rapida modalitate de a scapa de stres este prin respiratia profunda. Respirand profund timp de cateva minute iti vei relaxa mintea si calma sufletul. Cand esti calma, vibratia ta creste.

4. Privirea ta

Ai incercat sa privesti pe cineva de la spate si sa il faci sa se intoarca? Ai reusit pentru ca exista o putere in privirea ta. Aceasta se manifesta atunci cand mentii un contact vizual cu cealalta persoana fara a clipi si fara a fi agresiva.

5. Abilitatea de a te conecta cu ceilalti

Ai abilitatea de te conecta si de a comunica cu ceilalti. Este o putere deseori ignorata de oamenii care au dificultati in a se deschide fata de ceilalți. Utilizeaza aceasta putere pentru a crea relatii autentice cu prietenii si cei dragi. Nu poti avea o prietena apropiata daca nu poti deveni una.

6. Capacitatea de a darui

Exista trei lucruri pe care le poti darui celorlalti in orice clipa: bunatatea ta, zambetul tau si talentul tau. A face lucruri benevol in folosul altora este o modalitate foarte buna de a-ti creste energia si de a avea o imagine mai buna despre tine insati.

7. Liberul arbitru

Liberul arbitru iti lasa libertata de a alege. Aceasta este mult mai mare decat iti dai seama. De fapt, numai aceasta abilitate spirituala este suficienta pentru a incepe sa traiesti viata pe care o doresti. Nu fa lucruri doar pentru ca altii o fac. Fa lucruri pentru ca iti place sa le faci.

8. Rasul tau

Rasul este cel mai bun medicament dar si o modalitate extraordinara de a crea o legatura profunda cu alti oameni. Mai mult decat atat, rasul te poate ajuta sa iti mentii sanatatea la cote optime.

9. Abilitatea de a te alinia cu sinele tau superior

Inainte de a intra in aceasta lume, sinele tau superior stabileste o intentie care este codificata in ADN-ul tau spiritual. Odata ce te aliniezi cu aceasta intentie urmand calea care iti este destinata, usile se vor deschide in calea ta, iar Universul iti va oferi tot suportul de care ai nevoie.

10. Creativitatea

Esti creativa pentru ca esti parte din Sursa creatoare. Daca nu stii inca la ce excelezi, experimenteaza si exploreaza. Incearca orice te face sa te simti bine. Atunci cand esti creativa, esti in momentul prezent.

 Sursa: https://www.kudika.ro/articol/spiritual/54026/10-puteri-spirituale-ale-oamenilor.html

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.