Cele 7 mistere ale oglindirii prin intermediul relatiilor de cuplu

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Cele 7 mistere ale oglindirii prin intermediul relatiilor de cuplu

Loading

Atragem oameni in vietile noastre si ei sunt precum aceste 7 oglinzi. Cand ne invatam lectiile, acesti oameni inceteaza sa mai apara in vietile noastre.

Traim intr-o lume a „actiunii si reactiunii”. Manifestam si magnetizam oameni si evenimente in vietile noastre in concordanta cu nivelul nostru de constiinta.

  1. Prima oglinda reflecta ceea ce suntem, ceea ce radiem la un anumit moment.  Ea arata ceea ce facem noi insine, ceea ce gresim sau ranile noastre, orice este inauntrul nostru in momentul prezent.
  1. A doua oglinda reflecta ceea ce judecam. Sunt acele lucruri fata de care avem o incarcatura emotionala, ceva ce ne-a ranit in trecut si pe care noi nu am iertat. Ne provoaca sa discernem; daca in continuare judecam si condamnam, atragem exact aceleasi lucruri in vietile noastre.
  1. A treia oglinda reflecta ceva ce am pierdut, am dat sau ni s-a luat. Cand vedem ceva ce iubim in ceilalti este adesea ceva ce am pierdut, am dat sau ni s-a furat din viata noastra. Fiecare relatie este de fapt o relatie cu sine si adesea ne cerem inapoi ce am pierdut, la ce am renuntat sau ce ni s-a luat in trecut.
  1. A patra oglinda reflecta cea mai adanca iubire. Poate fi un stil de viata, o relatie pierduta sau neterminata. De multe ori are legatura cu o viata anterioara, cand am tras o concluzie gresita si amaraciunea pe care am inregistrat-o in suflet. Astfel vom recrea evenimente care sa ne duca catre intelepciune.

Este extrem de dificil sa ne impacam cu alegerile pe care le-am facut, cu faptul ca am parasit pe cineva, un loc sau un camin pe care l-am iubit. Durerea unei asemenea decizii se va imprima in holograma sufletului sau a corpului fizic.  Dar odata ce lectia va fi invatata, nu vom mai atrage circumstante similare.

  1. A cincea oglinda ne reflecta pe tatal si pe mama noastra.  Se spune adesea ca ne casatorim cu cineva care seamana izbitor de tare cu mama sau cu tatal nostru.  Devenim adesea asemenea lor, preluandu-le in aceeasi masura tiparele sanatoase si cele mai putin sanatoase. Aceasta oglinda ne reflecta si credintele si asteptarile noastre despre relatia cu Divinitatea.
  1. A sasea oglinda ne reflecta cautarea intunericului, ceea ce este numit adesea ca “noaptea neagra a sufletului”. A sasea oglinda apare cand intalnim cele mai mari provocari.  Cel mai important lucru este sa ne amintim ca sufletul nostru ne da oportunitati de a creste si a evolua si ca nu suntem victime.

E deasemenea important sa intelegem ca aceste provocari sunt posibile doar dupa ce am ajuns sa stapanim fiecare unealta care ne va permite sa trecem prin acea provocare cu gratie si usurinta. Aceasta oglinda ne arata ca putem sa credem in noi si sa ne amintim ca “Dumnezeu nu iti da niciodata mai mult decat nu poti duce.”

  1. A saptea oglinda reflecta perceptiile noastre. Ceilalti se vor purta cu noi si ne vor trata in concordanta cu modul cum noi insine ne peercepem si ne comportam cu noi. Daca avem o stima de sine joasa si nu ne constientizam frumusetea si intelepciunea, nici cei din jurul nostru nu le vor constientiza. Daca ne schimbam modul cum ne percepem, schimbam lumea. „Singurul motiv pentru care cineva are putere asupra ta este atunci cand tu iti doresti ceva de la acea persoana.” Poate sa fie iubire, validare si apreciere, fericire, siguranta…

Gregg Braden

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.