Copacul preferat iti va spune ce fel de persoana esti!

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Copacul preferat iti va spune ce fel de persoana esti!

Loading

TEST DE PERSONALITATE : Uita-te la acești copaci și alege-l pe cel care iți place cel mai mult. Nu te gandi foarte mult timp… alege doar unul singur si afli mai jos ce spune alegerea ta despre personalitatea ta. Deruleaza apoi in jos pentru a vedea REZULTATELE …

Alina Blagoi - Teste de personalitate Copaci
===============================================
1. Ești o persoana generoasa și morala (a nu se confunda cu moralizatoare). Iți dorești mereu sa te auto-imbunatațești. Ești foarte ambițioasa și ai standarde ridicare. Oamenii ar putea crede ca a comunica cu tine este dificil, dar pentru tine, nu este ușor sa fii așa. Ai lucrat din greu sa ajungi cine ești și n-ai facut nimic din egoism. Vrei cu adevarat sa imbunatațești lumea. Ai o mare capacitate de a iubi oamenii pana cand te-au ranit. Dar, chiar și dupa ce au facut-o . . . continui sa-i iubești. Prea puține persoane știu sa aprecieze așa cum meriți ceea ce faci.

2 . Ești o persoana distractiva și sincera. Ești foarte responsabila și iți place sa ai grija de alții. Crezi ca toate sarcinile trebuie duse la capat cu onestitate și accepți de obicei și sarcini adiacente muncii tale. Ai o personalitate foarte frumoasa, iar oamenilor le este ușor sa aiba incredere in tine. Deții o minte sclipitoare, spirituala, care gandește repede. Pentru ceilalți, vei avea mereu o poveste interesanta de spus.

3. Ești o persoana inteligenta și atenta. Ești un ganditor abil, iar pentru tine ideile tale sunt cele mai importante. Iți place sa rumegi ceea ce gandești mai ales atunci cand ești singur. Ești din punctul acesta de vedere un introvertit. Te ințelegi cel mai bine cu oamenii carora le place sa gandeasca și sa asculte, dar mai ales sa invețe. Petreci mult timp gandindu-te la probleme de moralitate. Incerci mereu sa faci ceea ce este corect, chiar daca majoritatea din jurul tau nu sunt de acord cu tine.

4. Tu ești o persoana perceptiva și filozofica. Ești un om unic cu un suflet foarte rar. Pe langa tine nu e nimeni care sa-ți semene catuși de puțin. Ești un om intuitiv și un pic ciudat. De mult ori cei din jur te ințeleg greșit, iar asta te ranește. Ai nevoie de spațiul tau personal ca sa-ți poți lasa creativitatea sa lucreze in voie. Ești o persoane care cu siguranța vede atat partea intunecata a vieții, cat și cea luminoasa. Ești, de altfel, și foarte emoțional.

5. Ești sigur pe tine și responsabil. S-ar putea spune chiar foarte independent. Principiul calauzitor in viața ta este “voi face lucrurile in felul meu ”. Te bazezi foarte mult pe deciziile tale și știi cum sa te menții puternic pentru tine și pentru oamenii pe care ii iubești. Știi foarte clar ce iți dorești și nimic nu sta in calea viselor tale. Singurul lucru pe care il ceri de la cei din jur este sinceritatea. Ești suficient de puternic pentru a accepta adevarul.

6. Ești o persoana buna și sensibila. Oamenii se lipesc de tine foarte ușor. Ai mulți prieteni și iți place sa-i ajuți pe fiecare in parte. Ai un efect foarte bun asupra oamenilor, ii faci sa se simta bine cand sunt in preajma ta. In fiecare zi te gandești ce mai e de facut ca sa te imbunatațești. Iți dorești sa fii o persoana interesanta, eficienta și unica. Mai mult decat oricine pe lumea asta, tu ai nevoie de iubire. Ești in stare sa iubești chiar și pe cei care nu iți intorc afecțiunea.

7. Tu ești o persoana fericita și imperturbabila. Ești un om foarte sensibil și ințelegator, un bun ascultator, care cunoaște arta de a nu judeca. Crezi ca fiecare are propria lui calatorie in viața. Ești foarte deschisa la intalnirile cu oameni noi in cadrul unor evenimente noi. Ești foarte rezistenta la stres și te ingrijorezi arareori. In mod normal tu ești un om foarte relaxat, reușești mereu sa te distrezi și sa nu-ți pierzi capul.

8. Ești o persoana fermecatoare și plina de energie. Ești amuzanta și știi cum sa-i faci pe cei din jurul tau sa rada. Ești de obicei in perfecta armonie cu universul, ești spontana și plina de entuziasm. Nu spui niciodata ”nu” unei noi aventuri. De foarte mult ori i-ai surprins sau chiar i-ai șocat pe cei din jurul tau. Dar acesta este felul tau de a fi… Ești un om care mereu ramane sincer cu sinele sau. Ai foarte multe pasiuni, iar daca ceva iți trezește curiozitatea, nu te vei odihni pana cand nu vei aprofunda cunoștințele tale din acel domeniu.

9. Ești o persoana optimista și foarte norocoasa. Crezi ca viața este un dar și tratezi fiecare zi ca pe un cadou pe care incerci sa il prețuiești la valoarea lui. Ești foarte mandru de reușitele tale. Mereu vei fi pregatit sa ramai pe langa persoanele cu adevarat importante pentru tine. Felul tau de-ați trai viața este unul sanatos, paharul tau va fi mereu (cel puțin) pe jumatate plin. Nu ratezi nicio șansa sa ierți, sa inveți, sa te maturizezi, caci ești de parere ca viața este prea scurta pentru a face lucrurile altfel.

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×