Descoperă armonia în cuplu: transformă relația ta prin înțelegerea stilurilor de atașament

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Descoperă armonia în cuplu: transformă relația ta prin înțelegerea stilurilor de atașament

Loading

Participă LIVE la WORKSHOP și:

Vei învăța cum să identifici și să înțelegi propriul tău stil de atașament și impactul acestuia asupra relațiilor tale personale.

Înțelegi cum diferitele stiluri de atașament interacționează și influențează dinamica unei relații de cuplu, permițându-ți să navighezi mai bine prin provocările relaționale.

Înveți tehnici eficiente de comunicare adaptate la nevoile specifice ale fiecărui stil de atașament, îmbunătățind astfel relațiile și conexiunile emoționale.

Afli cum să creezi un mediu de siguranță și încredere în relațiile tale, esențial pentru dezvoltarea unei conexiuni profunde și durabile cu partenerul tău.

Îți arăt cum să aplici strategii practice pentru gestionarea și rezolvarea conflictelor în relații, bazate pe principiile teoriei atașamentului.

DE CE E IMPORTANT SĂ ÎNȚELEGEM STILURILE DE ATAȘAMENT PENTRU A AVEA ARMONIE ÎN CUPLU?

Deoarece fundamentele oricărei relații de cuplu sunt profund influențate de modul în care partenerii se atașează și interacționează emoțional unul cu celălalt.

Înțelegerea stilurilor de atașament poate aduce lumină asupra multor aspecte ale dinamicii de cuplu, de la modul în care comunicăm la cum ne gestionăm conflictele și ne susținem reciproc.

Prin explorarea acestui subiect, cuplurile pot identifica și adresa problemele de bază care pot afecta relația.

De exemplu, un partener cu un stil de atașament anxios ar putea avea nevoie de mai multă asigurare și suport, în timp ce un partener cu un stil de atașament evitant poate prefera mai mult spațiu și independență.

Înțelegerea și respectarea acestor nevoi poate reduce tensiunile și poate îmbunătăți calitatea relației.

Pe lângă îmbunătățirea comunicării și a înțelegerii reciproce, cunoașterea stilurilor de atașament poate ajuta cuplurile să formeze legături mai puternice și mai sănătoase.

În plus, această înțelegere contribuie la creșterea personală a fiecărui partener, oferindu-le uneltele necesare pentru a-și gestiona mai bine emoțiile și a construi relații mai profunde și mai împlinitoare.

E obligatoriu să participi la acest Webinar dacă…

Dorești să înțelegi dinamica relației tale și să faci pași concreți pentru a construi o conexiune profundă și satisfăcătoare cu partenerul tău

Întâmpini dificultăți în gestionarea conflictelor cu partenerul

Te preocupi să înțelegi cum stilurile de atașament influențează interacțiunile dintre parteneri

Simți că relația ta de cuplu ar putea beneficia de o comunicare eficientăo înțelegere profundă și o conexiune emoțională puternică

Iată ce spun clienții mei

“Am ajuns la Alina într-un moment de impas în relația noastră.Terapia de cuplu a fost o revelație pentru noi. Nu doar că am învățat să gestionăm conflictul și să comunicăm mai eficient, dar am realizat și cât de profund afectează relația noastră cu familia și prietenii. E ca și cum am primit. un set de unelte pentru a construi relații sănătoase în toate aspectele vieții noastre.” Radu

“Alina ne-a iesit in cale exact atunci cand cautam solutia cea mai buna pentru a putea incepe terapia de cuplu. Ce nu stiam eu este ca terapia de cuplu ajuta nu doar cuplul, ci te ajuta si din punct de vedere al relationării cu restul familiei, cu oamenii din jur si ofera o pereche de ochelari prin care poti vedea lucrurile mai clar, intelegand treptat si ceea ce simt ceilalti. Vorba Alinei, nu doar pe tine te doare!”.” Mihaela

“Alina are capacitatea de a pune lumină în zonele întunecate ale relației noastre și să nu ofere instrumente practice pentru a construi relații sănătoase în jurul nostru. Am învățat să comunicăm într-un mod care a schimbat nu doar dinamica noastră, ci și relațiile cu cei din jur.” Simona

“Terapia de cuplu cu Alina nu doar că a adus echilibrul înapoi în relația noastră, dar ne-a deschis ochii și la modul în care ne conectăm cu ceilalți. E uimitor cum schimbările în cuplu pot avea un impact pozitiv asupra întregii noastre rețele. Alina aduce o perspectivă clară și practică în fiecare sesiune.” Mircea

Eu sunt Alina Blăgoi

Sunt Alina Blăgoi, psiholog si psihoterapeut EFT.

Cu experiența de peste 20 ani în domeniul psihoterapiei, ajut numeroase cupluri să-și exploreze dinamica relațională, să reconstruiască conexiuni emoționale mai profunde, mai armonioase și autentice.

Împreună, navigăm prin provocări, consolidăm punctele forte, și descoperim modalități de a vă susține reciproc în călătoria voastră.

Misiunea mea este ca relația voastră devine o oportunitate de creștere și evoluție personală, unde puteți construi împreună un fundament solid pentru un viitor plin de iubire și armonie.

Ești gata să îmbunătățești relația ta prin înțelegerea profundă a dinamicii de atașament?

Dacă îți dorești o relație mai armonioasă, o comunicare mai eficientă și o conexiune emoțională mai profundă cu partenerul tău, atunci acest webinar este pasul pe care trebuie să îl faci.

Aici vei învăța cum să recunoști și să răspunzi adecvat la nevoile emoționale ale partenerului tău, cum să navighezi prin diferitele stiluri de atașament și cum să transformi provocările relaționale în oportunități de creștere și apropiere.

Fie că relația ta este într-un moment dificil sau pur și simplu dorești să consolidezi fundația deja existentă, acest webinar îți va oferi uneltele și perspectiva necesare pentru a realiza aceste obiective.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Ce pierzi dacă nu participi LIVE la WORKSHOP?

Metoda care te va ajuta să înțelegi și să aplici principiile teoriei atașamentului în modul cel mai eficient și personalizat.

Sansa de a învăța cum să crezi o conexiune autentică și profundă cu partenerul tău

Prin implicarea activă în timpul evenimentului live, poți adresa întrebări în direct și să primești clarificări imediat pe subiecte care te preocupă.

Posibilitatea să cunoști și să stabiliești legături cu alți participanți care au interese similare

Șansa de a experimenta exerciții și activități interactive.

 

p

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×