Dieta pentru 2021

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

 Dieta pentru 2021

Loading

126147279_1814475998709597_8501193655795050861_o

  1. Se elimina din “trebuie” si se inlocuieste cu ” as vrea sa/ma face fericit/imi hranesc sufletul cu…”
  2. Se indeparteaza cu grija toate supararile, neiertarile, revolta si se inlocuiesc cu acceptarea si iertarea unui nou inceput.
  3. Se accepta momentul prezent cu bucurie, cu mandrie si compasiune ca ai ajuns pana astazi, sa fii, exact ceea ce esti, dupa toate lucrurile care te-au pus la incercare. Esti propria ta opera de arta, la care ai lucrat neincetat de cand te-ai constientizat, opreste-te sa o admiri si celebrezi.
  4. Se lasa in urma oamenii care nu te bucura, nu te cresc vibrational si te critica fara sa aiba cea mai mica idee despre cine esti tu cu adevarat, ce simti sau ce te-a durut. E ok, oricum vorbesc despre ei, nu despre tine. Dar e un discurs toxic pe care nu ai de ce sa il asimilezi.
  5. Se lasa in pace mintea ta, care iti spune ca nu esti unde trebuie, ca nu ai facut suficient, ca alte persoane sunt mai bine decat tine. Tu esti tu, ei sunt ei, spirite cu povesti si misiuni diferite.
  6. Se curata bine sufletul de toate enervarile si supararile legate de lucruri pe care nu le poti schimba.
  7. Se lasa sufletul sa se bucure in ritmul lui, fara ca tu sa te judeci pentru ce simti acum.
  8. Se ia recunostinta si se presara din abundenta peste toate lectiile de pana acum, peste tot trecutul tau. Apoi se lasa trecutul acolo unde ii sta cel mai bine, in urma ta.
  9. Se ia mintea din toate scenariile inchipuite si se aduce in prezent, in tot ce e acum, in singurul moment care exista cu adevarat.
  10. Se lasa iubirea neconditionata din tine sa se manifeste liber, plenar, profund, azi si…multi ani de acum inainte”

Sursa: https://menssanaetanimasana.wordpress.com/

Va multumesc,
Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×