Dragostea intareste sufletul, in timp ce ura si tristetea il distrug

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Dragostea intareste sufletul, in timp ce ura si tristetea il distrug

Loading

Dragostea uneste oameni din toate colturile acestei lumi. Dragostea intareste sufletul. Dragostea umple de lumina chiar si cele mai intunecate minti. Dragostea ineaca tot raul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge in intuneric. Dragostea face diferenta.

„Este normal ca uneori sa cazi, sa pierzi sau sa gresesti. Asa este viata uneori. Este normal ca din cand in cand sa fii trist sau suparat, sa te doara sau sa suferi. Viata este presarata cu tot felul de evenimente si vei trece prin tot felul de stari emotionale. Insa, daca ai cazut, ridica-te. Daca ai pierdut, invata sa fii mai bun data viitoare. Daca ai gresit, devino mai intelept.

Nu este normal sa lasi momentele neplacute sa te defineasca. Nu este normal sa hranesti disperarea, drama, furia, ura, dorinta de razbunare si sa le permiti sa iti controleze viata. Percepe tot ceea ce ti se intampla ca pe un prilej sa te slefuiesti si sa devii mai bun – ca om si in tot ceea ce faci. Perfectiunea nu exista, insa asta nu trebuie sa ne impiedice sa tindem catre ea.” – spune Ursula Yvonne Sandner.

Alege dragostea.

Dragostea uneste oameni din toate colturile acestei lumi. Dragostea intareste sufletul. Dragostea umple de lumina chiar si cele mai intunecate minti. Dragostea ineaca tot raul. Este o super putere pe care fiecare dintre noi o poate atinge in intuneric. Dragostea face diferenta.

Cand exista dragoste, nu exista teama.

Nu imi este frica. Am super puterea mea cu mine. Stiu ca impreuna suntem mai puternici decat oricine decide sa aleaga ura.

Super puterea ta este mai puternica decat stii.

De aceea o sa te rog sa iubesti mai mult. Iubeste oamenii care te inconjoara, prietenii, familia ta. Iubeste!

Nu te opri niciodata din a iubi.

Astazi alege dragostea. In fiecare zi… alege dragostea. Ai grija de inima ta si fereste-o de durere, tristete, suferinta.

Sper ca intr-o zi vei invata sa ai incredere in ceilalti si sa ai incredere in cuvintele lor, in dragostea lor, in imbratisarea lor. Sper ca intr-o zi sa iti dai seama ca lumea are nevoie de tine si ca tu poti fi soarele in furtuna unei alte persoane. Poate ca nu simti asta acum, insa esti importanta.

Dragostea merita orice. Merita pentru ca te face sa simti ca traiesti cu adevarat. Merita razboaiele pe care le-ai dus. Merita lacrimile pe care le-ai varsat seara de seara. Merita disconfortul pe care l-ai simtit. Continua sa iubesti cand este greu. Iubeste cand te simti nemultumita, cand nu mai vezi luminita de la capatul tunelului, cand inima ta este franta in bucati, cand nu stii cat mai poti rezista. De ce? Pentru ca, in cele din urma, este vorba despre modul in care inunzi inima cuiva cu dragostea pe care o porti.

Crede in puterea magica pe care o poarta iubirea. Dragostea este fenomenala. Dragostea te elibereaza de catuse – catuse de respingere, catuse de teama, catuse ale oricarui lucru care este de fatata. Dragostea are puterea de a iti da aripi. Dragostea te poate elibera. Dragostea te poate impinge in lumina. Dragostea este acea potiune magica care iti coase inima franta.

Ai puterea de a salva o viata, ai puterea de a iubi o viata si ai puterea de a crea o viata. Astazi incearca sa zambesti un pic mai mult. Poate e greu, dar iti promit ca fiecare zi va deveni mai usoara. Incearca sa fii recunoscatoare pentru ceva diferit, incearca sa iubesti asa cum altii te iubesc pe tine. Incearca sa fii optimista cu privire la viitorul tau.

Nu te mai ascunde in spatele cuvintelor tale si incepe sa traiesti cu adevarat.

Sursa: https://www.kudika.ro/articol/good-vibes/55303/dragostea-intareste-sufletul-in-timp-ce-ura-si-tristetea-il-distrug.html

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.