Dupa o varsta nu te mai atrag calitatile fizice, ci omul. Omul bun.

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Dupa o varsta nu te mai atrag calitatile fizice, ci omul. Omul bun.

Loading

00000000000.13

Odata cu trecerea anilor, omul atrage lucrurile similare in viata sa. Daca in trecut aveam multe cerinte fata de barbati si femei, acum nu mai am. Exista doar intuitia. O intuitie dezvoltata. Doar cand esti epuizat, aceasta intuitie poate da gres. Si atunci in viata ta vine ”gunoiul”.

Odata cu trecerea anilor, omul simte alti oameni. Pe unii nu-i suporta, iar pe altii ii apropie. Da, la 40 de ani, nu apropii pe cineva atat de usor, exista mai multa neincredere, mai multe prejudecati, dar daca apare cineva nou si iti place – acesta este un dar pretios primit de sus.

Chimia – este ceva ce se simte deosebit de acut odata cu trecerea anilor. Este ceea ce se naste din cunostintele acumulate, folosita si aplicata intamplator, pur si simplu, pentru ca deja stii cum sa-ti utilizezi instrumentele.

Chimia – este o senzatie fulger. La inceput omul tau nou este prins cu privirea, apoi cu mintea si apoi cu sufletul. Dureaza doar cateva minute.

Dar cate lucruri inutile atrageai inainte. Doar ceea ce indeplinea anumite cerinte: studii superioare, frumos, de succes si multe altele. Probabil acum, cand si tu reprezinti ceva, lipsa multor calitati nu te mai deranjeaza la altii. Acum te atrag nu calitatile, ci omul. Omul bun. Bun pentru tine. Nu pentru toti, nu pentru imagini.

Aceasta chimie creste odata cu trecerea anilor, dar cu conditia ca evoluezi, nu stai pe loc, te cauti, incerci sa intelegi si atunci ti se deschide acest dar – sa primesti si sa simti aceasta chimie.

De fapt, asta e Fericirea. Bucuria ca te intelegi pe tine si pe ceilalti.

Sursa : https://relatii.net

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×