Emotiile care te supara sunt rezultatul a ceea ce gandesti

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Emotiile care te supara sunt rezultatul a ceea ce gandesti

Loading

0000-1

„Doi calugari se plimbau prin padure, cand la un moment dat, au dat peste o frumoasa curtezana care statea pe malul unui rau iesit din matca. Deoarece facusera un juramant de castitate, calugarul mai tanar a ignorat-o si a trecut repede pe partea cealalta a raului.

Dandu-si seama ca frumoasa tanara n-ar putea trece singura si in siguranta raul, calugarul mai batran a luat-o in brate si a trecut-o raul.Femeia i-a multumit cu un zambet , iar cei doi calugari si-au vazut mai departe de drum.

Calugarul mai tanar clocotea in tacere si se tot gandea cum a putut sa faca una ca asta cand au juraminte de castitate. Asta nu inseamna nimic pentru calugarul batran? I-a aruncat apoi o privire sa vada daca are vreo remuscare, dar calugarul batran zambea si era la fel de linistit ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. In cele din urma cel tanar nu a mai rezistat si l-a intrebat:

– Cum poti sa faci una ca asta? Cum ai putut macar sa te uiti la acea femeie, ca sa nu mai vorbim de faptul ca ai ridicat-o si ai purtat-o in brate? Nu te gandesti ca am depus un juramant de castitate?”

Calugarul batran a parut surprins si cu un zambet senin si cu multa blandete in ochi i-a raspuns:

  • Acum nu o mai duc in brate frate. O duci cumva tu?”

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×