Adresa: Bucuresti, Sos. N. Titulescu, nr. 10
0730587458
alina@alinablagoi.ro

Esti dispus sa platesti pretul?

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Esti dispus sa platesti pretul?

19510399_10210082700727447_1345306600927047170_n

Faimosul miliardar din industria petrolifera, H. L. Hunt, care a dat faliment cultivand bumbac in Arkansas, iar apoi si-a facut o avere de cateva miliarde de dolari si a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a fost intrebat odata care este formula succesului sau.

El a spus ca, in America, ai nevoie doar de doua lucruri pentru a fi bogat: „Mai intai”, a spus, „hotaraste exact ce anume doresti. Multi oameni nu fac acest lucru. Apoi, stabileste pretul pe care esti gata sa-l platesti pentru a obtine ceea ce doresti, iar dupa aceea fa in asa fel incat sa poti plati pretul”.

Marea slabiciune a majoritatii oamenilor este aceea ca, desi au o oarecare idee despre ceea ce-si doresc, nu se gandise niciodata profund cum sa obtina ce vor si daca sunt pregatiti, sau nu, sa plateasca pretul respectiv.

Cunoastem cu certitudine doar doua lucruri despre pretul succesului. Primul, pentru a obtine ce doriti, indiferent ce anume, trebuie sa platiti pretul integral. Trebuie sa semanati, inainte sa recoltati. S-ar putea sa munciti mult, inainte sa strangeti recolta. Aceasta este actiunea Legii de fler, imuabila Lege a cauzei si a efectului. Frustrarea in implinirea scopului vine, de cele mai multe ori, din incercarea de a incalca acest principiu stravechi.

Al doilea, pretul intreg trebuie platit in avans. Succesul nu este ca mersul la restaurant, unde puteti plati dupa ce ati luat masa. Pentru succesul dorit trebuie platit, absolut de fiecare data, in avans.

Si cum puteti sti daca ati platit intregul pret al succesului? Simplu. Cand ati platit pretul intreg, succesul va fi acolo, in fata voastra. Totul va fi conform legii – nimic la intamplare. Daca ati semanat, culegeti; cauza si efect, actiune si reactiune. Viata de care va bucurati azi este o reflectare a pretului pe care l-ati platit pana acum. Viata de care va veti bucura in viitor, va reflecta pretul pe care-l platiti intre prezent si momentul viitor.

Fragment: B. Tracy

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.