Fiinta mea Interioara comunica prin intermediul emotiilor

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Fiinta mea Interioara comunica prin intermediul emotiilor

Loading

24

Voi sunteti cu mult mai mult decat vedeti aici in acest corp fizic, pentru ca desi creati, intr-adevar, in mod minunat, in planul fizic, existati simultan si intr-o alta dimensiune.

Exista o parte din voi care nu este materiala – pe care o numim Fiinta Interioara – si care exista chiar acum in timp ce va aflati in acest corp fizic.

Emotiile voastre sunt indicatorul fizic al relatiei pe care o aveti cu Fiinta Interioara.

Cu alte cuvinte, in timp ce voi va concentrati asupra unui subiect si aveti propria voastra perspectiva si opinie asupra lui, Fiinta voastra Interioara este de asemenea focalizata asupra acelui subiect si are o anumita perspectiva si parere despre el.

Emotiile pe care le simtiti sunt indicatorul care va arata modul in care se potrivesc sau nu aceste opinii.

De exemplu, s-a petrecut ceva si parerea voastra curenta despre voi insiva este ca ar fi trebuit sa va descurcati mai bine sau ca nu sunteti prea destept sau ca nu meritati.

Deoarece parerea Fiinteti voastre Interioare este ca va descurcati bine si ca sunteti destept si ca intotdeuna meritati, exista o nepotrivire evidenta intre aceste opinii, si veti resimti aceasta nepotrivire sub forma unei emotii negative.

Pe de alta parte, atunci cand va simtiti mandru de voi insiva sau va iubiti sau iubiti pe altcineva, parerea voastra curenta este mult mai aproape de ceea ce simte Fiinta voastra Interioara in acel moment; si in acest caz, veti simti emotii pozitive (mandrie, dragoste sau apreciere).

Fiinta voastre Interioara sau Sursa de Energie ofera intotdeuna o perspectiva care va este in cea mai mare masura avantajoasa, si atunci cand perspectiva voastre se potriveste cu aceasta, apare atractia pozitiva.

Cu alte cuvinte, cu cat va simtiti mai bine, cu atat va fi mai bun punctul de atractie, si cu cat atat mai bine se vor aranja lucrurile pentru voi.

Vibratiile comparative dintre perspectiva voastra si cea a Fiinteti voastre Interioare sunt responsabile de aceasta magnifica Ghidare ce va sta intotdeuna la dispozitie.

Deoarece Legea Atractiei raspunde intotdeuna si intra in actiune pentru orice vibratie ii oferiti, este extrem de util sa intelegeti ca emotiile voastre va lasa sa stiti daca va aflati in faza de a crea ceva ce va doriti sau ceva ce nu va doriti.

Adesea, atunci cand prietenii vostri din planul fizic afla de puternica Lege a Atractiei si incep sa inteleaga ca ei atrag lucruri catre ei in virtutea a ceea ce gandesc, ei incearca sa isi monotorizeze fiecare gand, adesea simtindu-se in siguranta in ceea ce priveste gandurile lor.

Dar monotorizarea gandurilor este un lucru dificil deoarece exista atat de multe lucruri la care ati putea sa va ganditi, si Legea Atractiei aduce in permanenta si mai multe.

In loc sa incercati sa va monotorizati gandurile, noi va incurajam sa fiti pur si simplu atenti la ceea ce simtiti. Pentru ca daca ati alege un gand care nu este in armonie cu modul in care va vede Fiinta Interioara cea iubitoare, care este mai inteleapta, mai batrana si mai cuprinzatoare, veti simti nepotrivirea, si atunci veti putea cu usurinta sa va redirectionati gandul catre ceva care va face sa va simtiti mai bine si care, asadar, va este mai de folos.

Voi ati stiut, atunci cand ati luat decizia de a va incarna in acest corp fizic, ca veti avea acces la acest minunat Sistem de Ghidare Emotionala, pentru ca atunci stiati ca prin intermediul emotiilor voastre minunate, in permanenta prezente, veti putea sa stiti daca va rataciti de aceasta cunoastere mai larga sau curgeti impreuna cu ea.

Atunci cand va orientati gandul in directia a ceva ce va doriti, veti simti o emotie pozitiva. Atunci cand va veti gandi la ceva ce nu va doriti, veti simti o emotie negativa.

Si astfel, doar fiind atenti la modul in care va simtiti, veti sti intotdeuna directia din care puternica voastra Fiinta atrage subiectul gandurilor voastre.

Abraham Hicks

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×