Ganduri de sfarsit de 2016 …

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Ganduri de sfarsit de 2016 …

Loading

La sfarsit de an facem bilantul personal: tragem linie, bifam dorintele implinite, ne facem curatenie in minte si in suflet, dar in acelasi timp ne stabilim lista obiectivelor pentru noul an.

Anul 2016 a fost un an bun – de creştere şi confirmari, dar plin. Am trait o avalansa de emotii, am depasit situatii critice. A fost anul in care am invatat poate cele mai multe lectii.

A fost anul in care am trecut cu totii prin multe incercari, iar prin proba focului a fost testata adevarata valoare umana.

In acest an am continuat sa descopar lucruri noi si am invatat foarte multe despre mine, despre oameni si despre viata. M-am regasit pe mine insami, mi-am atins obiectivele si am mentinut echilibrul in viata mea. Ma simt mai puternica, sigura pe mine si astept cu inima deschisa sa vad ce imi va aduce noul an.

Acum, la sfarsitul anului 2016 si inceputul lui 2017, ma gasesc cu recunostinta, bucurie, energie, entuziasm si ganduri frumoase.

Vreau sa va multumesc pentru increderea pe are ati avut-o in mine pe tot parcursul acestui an.

Cred ca ar trebui sa ne amintim mereu că lucrurile aparent marunte sunt cele care conteaza cu adevarat cel mai mult. Sa ne gandim la spusele lui Alfred Souza: ,,Pentru mult timp mi s-a parut ca viata era pe punctul de a incepe – adevarata viata. Intotdeauna aparea insa vreun obstacol in cale, ceva care trebuia depasit, vreo treaba neterminata, o datorie de platit. Apoi urma sa inceapa viata. In cele din urma mi-am dat seama ca toate aceste obstacole erau de fapt viata mea. Aceasta perspectiva m-a ajutat sa inteleg ca nu exista o cale spre fericire. Fericirea este calea.”

Va doresc in noul an sanatate, pace in suflet, liniste, dragoste in familie si realizari profesionale.

La Multi Ani!

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×