“Iertare, elibereaza-te acum” – Exercitiu

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

“Iertare, elibereaza-te acum” – Exercitiu

Loading


11933398_892046587549277_708311903913499350_n

Oricine se poate simti mai linistit si mai plin de energie prin intermediul iertarii. Acest proces seamana cu aruncarea balastului atunci cand zburam intr-un balon cu aer cald, ca sa putem zbura mai sus.

Mania veche, teama si resentimentele sunt poveri care ne incetinesc si ne secatuiesc vitalitatea. Poate aveti o anumita greutate pe care vreti sa o aruncati din balonul vostru acum.

Atunci cand iertati – pe ceilalti si pe voi insiva – deveniti mai usori si mai putin tematori.

1. Cunoasteti beneficiile iertarii – Iertarea e altceva decat sa spui “nu reusesc” sau “eu am gresit si tu ai avut dreptate”. E altceva decat sa scoti pe cineva din incurcatura pentru un act gresit perceput. Iertarea este pur si simplu o cale de eliberare a spiritului si de a deveni o fiinta fara limite. Pacea, linistea si senzatia ca esti plin de energie sunt premiile si iertarea este pretul.

2. Faceti un inventar al persoanelor pe care trebuie sa le iertati. Scrieti numele fiecarei persoane, in viata sau decedate, care v-a iritat vreodata. Se poate intampla sa va vina in minte numele unor persoane la care nu v-ati gandit de multi ani sau chiar a unor persoane din copilarie cu care ati avut de impartit ceva la un moment dat. E bine sa va treceti si propriul nume, poate chiar in cap de lista.

3. Elibereaza si iarta! – Stand singur/a intr-o camera linistita, unde nu exista pericolul sa va intrerupa cineva, eliberati de pe lista cate un singur nume odata. Pastrati imaginea fiecarei persoane in minte si spuneti-i: “ Te iert sit e eliberez. Nu mai pastrez deloc neiertare. Iertarea mea pentru tine este totala. Sunt liber/a si tu esti liber/a. Acest poate dura 30 de minute sau mai mult. Este important sa nu renuntati pana cand nu terminati lista.

4. Practicati iertarea si eliberarea in fiecare seara. In fiecare seara inainte de a merge la culcare faceti o trecere in revista, in gand, a evenimentelor zilei respective. Este cineva pe care trebuie sa-l iertati? Exact asa cum probabil va spalati pe fata in fiecare dimineata, este important sa purificati constiinta in fiecare seara, pentru ca resentimentele sa nu se acumuleze.

Sursa: Vindecarea cu ingeri – Doreen Virtue

Treci printr-un moment dificil? Ai dificultati de comunicare, relationare, adaptare? Nu (mai) poti gestiona eficient propriile emotii? Nu (mai) reusesti sa gasesti solutii pentru problemele tale?

Spune-mi ce te framanta si vom gasi metoda potrivita tie pentru a te ajuta si a te vindeca.

Viata este frumoasa si merita traita!

Fa-ti o programare la numarul de tel: 0730/58.74.58 sau la adresa de e-mail: alina@alinablagoi.ro.

Te astept cu drag!

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!