Imbraca-l cu iubirea ta – Secretul unei relatii fericite si trainice

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Imbraca-l cu iubirea ta – Secretul unei relatii fericite si trainice

Loading

Cu cativa ani in urma, Madonna canta despre un secret pe care multi il uita in zilele noastre – arta de a imbraca partenerul in iubire. Melodia „Dress You Up” ascunde in versurile sale un adevar simplu si profund despre relatiile de cuplu.

Intr-o lume in care femeile sunt adesea cufundate in preocupari despre imaginea lor si in comparatii constante cu altele, exista un adevar simplu care este la baza relatiilor fericite si durabile – iubirea autentica. Uneori, uitam ca ceea ce face ca o relatie sa functioneze nu sunt detaliile superficiale, ci conexiunea emotionala si sprijinul reciproc.

Este usor sa ne pierdem in griji despre cum aratam, sa ne comparam cu altele si sa cheltuim mult timp si energie pentru ingrijirea noastra personala. Dar intr-o relatie, ceea ce conteaza cu adevarat nu este aspectul exterior, ci modul in care ne purtam unii cu altii. Femeile se tem adesea ca vor fi lasate de partener daca nu corespund anumitor standarde de frumusete sau atractie. Cu toate acestea, partenerii nostri tind sa-si aminteasca mai mult modul in care i-am facut sa se simta atunci cand suntem impreuna, decat detaliile superficiale ale aspectului nostru.

In loc sa ne concentram atat de mult pe felul in care aratam, ar trebui sa ne concentram pe cum ii facem pe partenerii nostri sa se simta. O imbratisare sincera, un zambet de caldura si recunostinta pentru eforturile lor pot avea un impact mult mai profund asupra unei relatii decat aspectul nostru exterior.

Este important sa ne uitam sa nu aratam aprecierea si sa sustinem pe partenerii nostri. De asemenea, ar trebui sa fim deschisi sa intelegem si sa le fim alaturi in hobby-urile lor, chiar daca acestea nu sunt neaparat pasiunile noastre. Participarea la activitatile pe care le iubesc poate intampina legatura dintre voi si poate crea amintiri pretioase.

Femeile inteligente stiu ca nu este vorba despre manipulare, ci despre a trai cu inimile deschise si a ne exprima feminitatea. Prin aceasta abordare, cream un spatiu de iubire, tandrete si sustinere intr-o lume adesea prea agitata. La urma urmelor, ceea ce conteaza cu adevarat intr-o relatie este conexiunea emotionala si modul in care nu purtam unii cu altii.

Sa fim oaze de iubire, bucurie si sprijin intr-o lume agitata, sa aratam partenerilor nostri ca suntem alaturi de ei la fiecare. Uneori, uitam ca cel de langa noi are nevoie de acceptare si sustinere la fel de mult precum si noi. Intr-o relatie, acest sentiment de conexiune profunda si intelegere face diferenta.

Acesta intelepciune poate fi aplicata in multe aspecte ale relatiei. In momentele dificile, cand partenerul nostru se confrunta cu provocari sau necazuri, suntem acolo pentru el. Aratam compasiune si empatie, ascultam si suntem un umar pe care sa planga. In momentele de bucurie, suntem primii care sa sarbatoreasca succesele lor si sa impartaseasca acele momente speciale. Iubirea noastra nu se bazeaza doar pe aspectul exterior, ci pe conexiunea emotionala profunda pe care o impartasim.

Imbracarea lor in iubirea noastra autentica creeaza o fundatie solida pentru o relatie fericita si trainica. Prin urmare, sa nu fie teama sa arata iubirea noastra, sa fim recunoscatori si sa fim alaturi de partenerii nostri in fiecare pas al drumului, pentru ca in aceasta conexiune profunda si intelegere se afla secretul unei relatii fericite si de durata.

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.