Inauntru, Afara. Profunda, Lenta. – Un exercitiu de relaxare

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Inauntru, Afara. Profunda, Lenta. – Un exercitiu de relaxare

Loading

85142258_2619618224981840_5491137115527839744_n

Treci printr-un moment dificil? Ai dificultati de comunicare, relationare, adaptare? Nu (mai) poti gestiona eficient propriile emotii?

Nu (mai) reusesti sa gasesti solutii pentru problemele tale? Spune-mi ce te framanta si vom gasi metoda potrivita tie pentru a te ajuta si a te vindeca.

Te ajut sa gestionezi emotiilor distructive,  anxietatea depresia, furia, autocontrolul.

Daca doresti sa parcurgi un demers  al cunoasteri  de sine te poti programa la  sedinte de  cunoastere si dezvoltare personala. 

Te astept cu drag!

Iata o poezie de practicat oricand, dar in special cand esti  furios, ingrijorat sau trist. Daca stii cum sa practici poezia aceasta, te vei simti mult mai bine dupa numai un minut sau doua.

Inauntru, Afara.

Profunda, Lenta.

Calm, Destins.

Zambesc, Liber.

Moment Prezent, Moment Minunat.

„Inauntru, Afara” inseamna ca atunci cand inspir, stiu ca inspir, iar atunci cand expir, stiu ca expir. Esti suta la suta cu inspiratia ta si expiratia ta. Nu te gandi la altceva . Acesta este secretul reusitei.

Dupa ce ai practicat Inauntru, Afara” de trei, patru sau cinci ori, vei observa ca inpiratia ta devine in mod firesc mai profunda, iar expiratia ta devine mai lenta. Respiratia e mai calma, iar tu esti mai plin de pace. De aici vine Profunda, Lenta”.

„Calm, Destins”  inseamna „Inspirand ma simt Calm, expirand ma simt Destins”.

Exercitiul acesta este minunat mai ales cand esti agitat sau furios sau nu  simti starea de pace inauntrul tau.

Apoi ajung la Zambesc, Liber. „Inspirand. zambesc”Poate simti ca este prea dificil sa zambesti. Dar dupa ce practici de trei-patru  ori s-ar putea sa simti ca poti sa zambesti. Daca poti zambi. Te vei simti mult mai bine. AI PUTEA PROTESTA. De ce vrei  sa zambesc? Nu e ceva firesc.

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!