„Incepeti noul an cu o pagina noua a vietii!”

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

„Incepeti noul an cu o pagina noua a vietii!”

Loading

00000000000.6

Da, e usor sa spunem ca nu vom face nimic, pana cand universul nu ne va explica de ce toate lucrurile pe care le-am iubit si in care am crezut, s-au risipit intr-o clipa.

Dar aceasta atitudine pesimista va poate afecta nu doar pe voi, dar si pe oamenii dragi voua. Doar nu vreti ca familia sau prietenii vostri sa sufere din cauza viziunilor voastre triste, nu-i asa?

Fiecare dintre ei incearca sa treaca de greutatile trecutului – incearcand sa-si rescrie unele momente ale vietii intr-o maniera mai expresiva si spera din tot sufletul, ca si voi , veti face ceva in acest sens. Atunci, de ce stati pe loc si nu intreprindeti nimic pentru a schimba lucrurile?

Totul este efemer, iar cel mai bun lucru pe care l-am putea face este sa ne supunem timpului si sa lasam trecutul in trecut!

Toate actiunile si conditiile vietii noastre sunt dictate de universul nostru launtric. De aceea, orice gen de miscare ascendenta, in acest context, exprima tendinta noastra spre nou. Iar acel aspect nou al vietii noastre, la randul sau, denota detasarea de amintirile trecutului si deschiderea catre frumusetile impresioante ale vietii noastre actuale.

Nimeni nu stie cu siguranta care sunt regulile vietii.

Din acest motiv se intampla sa suferim, sa ne dezamagim de anumite lucruri si sa pierdem totul, in ce am crezut pana acum.

Inceteaza sa-ti tot impovarezi sufletul cu scene suferinde ale trecutului si sa crezi ca ele ti-au marcat viata atat de mult, incat nu mai poti merge inainte. Realitatea universala nu poate fi schimbata si ea nu depinde de trairile si convingerile tale subiective. Intelege ca totul este in mainile tale!

De aceea, inainte de a incepe un capitol nou al vietii, asigurati-va ca ati lasat toate neplacerile, durerile si suferinta in trecut. Detasati-va de toate convingerile, stereotipurile si sperantele, care v-au incurcat sa traiti o viata deplina pana acum.

Deschideti geamurile. Dati muzica mai tare.

Faceti curatenie generala nu doar in apartament, dar si in suflet. Si incetati sa fiti persoana care ati fost pana acum. Fiti voi insiva si bucurata-va de viata!

Sursa: http://devorbacutine.eu/paulo-coelho-incepeti-noul-an-cu-o-pagina-noua-a-vietii/

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×