Indragosteste-te de cineva care nu va inceta niciodata sa lupte pentru tine

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Indragosteste-te de cineva care nu va inceta niciodata sa lupte pentru tine

Loading

Invata sa te protejezi. Invata sa te iubesti pe tine insuti.

Aceasta viata este prea scurta si prea valoroasa pentru a  o irosi cu oameni si lucruri care fura fericirea, lasandu-te cu nimic.

Nu lasa ca promisiunile lor false sa iti intunece mintea. Nu te dedica oamenilor care te doresc  in preajma lor. Nu te mai subestima. Nu mai face asta.

In schimb, alege o persoana care nu va renunta la tine pentru nimic din lume. Cineva care vrea sa fie alaturi de tine nu numai acum, ci si in viitor. Cineva care va fi fericit sa-si duca viata impreuna cu tine.

Indragosteste-te de cineva care nu va inceta niciodata sa lupte pentru tine.

Intr-o persoana speciala care iti poate proteja relatia de toate lucrurile si persoanele care ii pot dauna. In cel care nu se teme de obstacole, deoarece stie ca esti langa el. Si impreuna puteti depasi totul.

Indragosteste-te de cineva care nu va incerca sa te schimbe. 

O persoana extraordinara care nu numai ca te accepta pentru cine esti, ci si iti iubeste imperfectiunea, iti va mangaia sufletul chinuit si va accepta tot bagajul emotional din trecutul tau. Intr-o persoana cu care adevaratul tau „eu” se va simti confortabil.

Indragosteste-te de cel cu care intrebarea daca esti suficient de bun va inceta sa te chinuie. 

Cel care iti va da raspunsuri la toate intrebarile dureroase care te-au facut sa te simti mizerabil timp de multi ani. O persoana care iti va linisti tremurul interior iti imbratiseaza temerile si te face sa intelegi ca nu esti singura pe aceasta lume. In cel care iti va oferi inima ca refugiu.

Indragosteste-te de cineva care nu te va lasa niciodata sa te culci in sentimente frustrate. 

Cel care nu se va grabi sa abandoneze viata pe care ai construit-o impreuna, dupa fiecare cearta stupida. In cel cu care uiti ca dragostea trebuie sa fie dificila. Cel care nu inceteaza sa-si arate dragostea pentru tine, chiar si atunci cand nu vei fi in cea mai buna dispozitie.

Cel mai important este sa te indragostesti de cineva care iti dovedeste ca exista o iubire reala in aceasta lume. 

O persoana care iti va fi devotata din toata inima. Cel care te va ajuta sa-ti reinvii sperantele si iti vei da incredere ca exista intotdeauna lumina la capatul tunelului.

Pentru ca un sentiment mai mic decat dragostea adevarata pur si simplu nu merita.

Exista multe lucruri mediocre in viata. Iar iubirea nu ar trebui sa fie niciodata una dintre ele.

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×