Indragosteste-te de tine si viata ta se va schimba in bine!

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Indragosteste-te de tine si viata ta se va schimba in bine!

Loading

f740dc7dbe93faf2f3f54f923b6d0f0f

Cineva spunea ca pentru a putea fi fericit, trebuie sa fii impacat cu tine. Cu totii suntem in cautarea fericirii, dar nu toti o si gasim pana la urma.

Cand ne oprim o clipa din cautare, ne descoperim pe noi insine, descoperim iubirea din noi, pe care trebuie s-o daruim neconditionat. In primul rand noua insine dar si celor din jur.

Se spune ca fericirea vine doar din interiorul nostru, si din faptele noastre. Ne concentram prea mult atentia asupra nevoilor, dorintelor si intereselor noastre. E timpul sa pretuim cine suntem si ceea ce am devenit.

Este foarte important ca inainte de a ne indragosti de cineva sa ne indragostim intai de toate de noi insine. Incercati sa aflati cine sunteti cu adevarat, si cat de importanti sunteti. Descoperiti ceea ce va doriti si ce meritatati cu adevarat.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa descoperiti cine esti si cine vrei de fapt sa fii:

Ai incredere in tine, indragosteste-te de tine, de persoana ta si, pentru ca ai ales sa te iubesti mai intai pe tine, esti mai increzatoare in propriile forte.

Invata sa faci lucruri care sa iti aduca fericirea. Trateaza-te cu respect si cu multa atentie. Tu detii controlul asupra starii tale de spirit, asa ca tu iti creezi propria fericire in fiecare zi.

Iarta-te pentru greselile din trecut si iarta-i si pe altii pentru modul in care te-au tratat. Elibereaza-te de lucrurile care nu au mers sau de orice alta suferinta care inca persista in sufletul tau. Nu vrei sa mai tii bucati dureroase din trecut, e timpul relatiilor bune si emotiilor pozitive in viata ta.

 A te iubi mai intai pe tine inseamna sa traiesti un pic egoist, ceea ce este un lucru bun. Si pentru ca esti o prioritate in viata ta, nu esti speriata sa ceri ceea ce vrei si meriti.

Nu ai nevoie de o relatie pentru a fi fericita sau pentru a te simti completa. De fapt, atunci cand te indragostesti mai intai de tine, stii ca fericirea vine doar din interiorul tau, din faptele tale. Iti concentrezi atentia asupra nevoilor, dorintelor si intereselor tale. Pretuieste cine esti si ce esti. Si, in loc sa cauti cu disperare dragostea, lasi ca aceasta sa vina atunci cand timpul este potrivit.

Cand te indragostesti de tine, inveti sa iubesti viata pe care o ai. Gasesti lucruri care sa iti puna zambetul pe buze, pentru ca in viata ta,  tu esti prioritara.

Si daca dragostea va salva lumea, atunci dragostea de sine iti va salva sufletul. Nu trebuie sa cauti sursa nefericilor in exterior. Nu vei gasi niciun indiciu acolo, totul porneste din interior si sursa este neiubirea de sine

Uita greselile facute in trecut, uita clipele in care nu ai fost cum ai fi vrut sau nu ai actionat cum ai fi actionat acum. E timpul sa te ierti si sa te iubesti din nou. Doar asa iti vei salva viata si iti vei gasea pacea in suflet.

Sursa: revistasufletului, https://psihologiadeazi.ro/

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.