Înregistrare din 29.01.2024 – Resursă gratuită – „Înțelegerea rănilor de atașament: Călătoria spre autocunoaștere”

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Înregistrare din 29.01.2024 – Resursă gratuită – „Înțelegerea rănilor de atașament: Călătoria spre autocunoaștere”

Loading

Descoperă videoclipul- DĂ CLICK PE IMAGINE

Vă mulțumesc din suflet pentru participarea activă și interesul manifestat în cadrul webinarului meu „Înțelegerea rănilor de atașament: Călătoria spre autocunoaștere”.

Prezența voastră a fost esențială pentru succesul evenimentului și a îmbogățit semnificativ dialogul și schimbul de experiențe.

În calitate de psihoterapeut, am adus o perspectivă profundă și informativă asupra subiectelor discutate, urmărind să facilitez o mai bună înțelegere a complexității atașamentului și a impactului acestuia asupra dezvoltării personale și interpersonale.

Discuțiile au scos în evidență modul în care atașamentul influențează formarea relațiilor noastre, gestionarea emoțiilor și confruntarea cu provocările vieții.

În următoarele sesiuni din seria „Secretele unei conexiuni profunde: Comunicarea și vindecarea rănilor de atașament”, mi-am propus să aprofundez și să extind aceste subiecte, introducând noi perspective și tehnici practice care să susțină procesul de vindecare și creștere personală.

Voi explora modalități prin care putem construi relații mai sănătoase, bazate pe înțelegere și acceptare, și cum ne putem îmbunătăți abilitățile de comunicare și empatie.

Vă aștept cu entuziasm la următoarele întâlniri și vă încurajez să continuați să fiți parte activă a acestei comunități.

Împreună, putem naviga pe drumul autocunoașterii și autocrezterii, transformând provocările în oportunități de învățare și dezvoltare.

Vă mulțumesc încă o dată pentru implicarea voastră și vă doresc succes în călătoria personală de autocunoaștere și creștere.

Cu respect,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×