Înregistrare din 8.01.2024 – Resursă gratuită – Descoperă armonia în cuplu

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Înregistrare din 8.01.2024 – Resursă gratuită – Descoperă armonia în cuplu

Loading

V-ați întrebat vreodată ce stă la baza dinamicii relației voastre? De ce anumite interacțiuni sunt pline de armonie, în timp ce altele par să fie o sursă constantă de tensiune?

Răspunsul poate fi mai simplu și mai profund decât credeți.

Vă invit să descoperiți cum înțelegerea stilurilor de atașament poate transforma modul fundamental în care vă conectați cu partenerul dvs. Aflați mai multe în video-ul meu special Descoperă armonia în cuplu: Transformă relația prin înțelegerea stilurilor de atașament” 

Fiecare dintre noi abordează relațiile într-un mod unic, influențat de stilurile noastre de atașament format încă din copilărie. În acest video, voi explora cum aceste stiluri de atașament – sigur, anxios, evitant și dezorganizat – influențează fiecare aspect al relațiilor noastre. V-am oferit perspectiva și instrumentele necesare pentru a înțelege mai bine propriile nevoi emoționale, cât și pe ale partenerului dvs.

Imaginați-vă o relație în care neînțelegerile sunt reduse, iar conexiunea și înțelegerea crește.

Prin acest video, veți învăța cum să recunoașteți și să răspundeți eficient la nevoile partenerului, creând astfel comunicarea și consolidând legătura dintre voi, o oportunitate unică de a aduce mai multă claritate și armonie în relația voastră.

Dacă vrei să vizionezi videoclipul, apasă pe imagine!

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×