Webinar 1 – „Înțelegerea rănilor de atașament: Călătoria spre autocunoaștere” – 29.01.2014, ora 20.00, Zoom

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Webinar 1 – „Înțelegerea rănilor de atașament: Călătoria spre autocunoaștere” – 29.01.2014, ora 20.00, Zoom

Loading

Cu mare entuziasm, te invit să participi la noua serie de 3 webinarii intitulată:

“Secretele unei conexiuni profunde: Comunicarea și vindecarea rănilor de atașament”.

Această serie unică de webinarii este concepută pentru a te ghida într-o călătorie de autocunoaștere și îmbunătățire a relațiilor personale, prin explorarea și vindecarea rănilor de atașament.

 1. “Înțelegerea rănilor de atașament: Călătoria spre autocunoaștere”

În acest prim webinar, vom explora originea și impactul rănilor de atașament atât în viața individuală, cât și în relații. Vă voi oferi instrumente esențiale pentru a recunoaște și înțelege propriile modele de atașament, deschizând astfel drumul către un proces profund de vindecare și creștere personală.

În cadrul acestei prime sesiuni, mi-am propus să abordez următoarele teme importante:

 • Importanța atașamentului în psihologia dezvoltării umane
 • Istoricul și teoriile de bază legate de atașament
 • Tipurile de atașament și caracteristicile lor distinctive
 • Cum influențează atașamentul dezvoltarea individuală
 • Impactul atașamentului pe termen lung asupra vieții noastre
 • Legătura dintre tipurile de atașament și sănătatea mintală
 • Cum pot afecta rănile de atașament viața personală și relațiile noastre
 • Cum să recunoaștem și să tratăm rănile emoționale
 • Strategii pentru depășirea rănilor emoționale
 • Tehnici eficiente de comunicare în relații

DE CE E IMPORTANT SĂ ȘTII SECRETELE UNEI CONEXIUNI PROFUNDE?

Subiectul acestui webinar, “Secretele unei conexiuni profunde: Comunicarea și Vindecarea Rănilor de Atașament”, este esențial pentru oricine dorește să îmbunătățească calitatea relațiilor personale.

Vă voi oferi instrumentele necesare pentru a identifica și a înțelege propriile modele de atașament, ceea ce vă va permite să abordați și să rezolvați problemele de comunicare care pot apărea în relațiile voastre.

Astfel, veți putea construi legături mai puternice, mai sănătoase și mai satisfăcătoare cu cei din jur.

Pe măsură ce veți învăța să aplicati tehnicile de comunicare adaptate nevoilor individuale, veți descoperi modalități de a vă exprima mai eficient și de a vă conecta la un nivel mai profund cu partenerul.

Acest proces nu numai că va facilita o mai bună înțelegere și empatie între parteneri, dar va ajuta și la construirea unei baze solide de încredere și sprijin reciproc.

Înțelegerea și aplicarea acestor cunoștințe în relația voastră poate reduce conflictul, poate crește intimitatea și poate duce la o relație mai împlinită.

Acest webinar nu este doar despre îmbunătățirea relațiilor romantice, ci și despre promovarea creșterii personale și a bunăstării generale.

Cunoașterea și vindecarea rănilor de atașament vă vor ajuta să vă confruntați cu provocările vieții cu mai multă încredere și reziliență.

Eu sunt Alina Blăgoi

Sunt Alina Blăgoi, psiholog si psihoterapeut EFT.

Cu experiența de peste 20 ani în domeniul psihoterapiei, ajut numeroase cupluri să-și exploreze dinamica relațională, să reconstruiască conexiuni emoționale mai profunde, mai armonioase și autentice.

Împreună, navigăm prin provocări, consolidăm punctele forte, și descoperim modalități de a vă susține reciproc în călătoria voastră.

Misiunea mea este ca relația voastră devine o oportunitate de creștere și evoluție personală, unde puteți construi împreună un fundament solid pentru un viitor plin de iubire și armonie.

Ești gata să transformi relațiile tale și să experimentezi o conexiune mai profundă și mai împlinită cu partenerul tău?

Participând la acest webinar, vei avea oportunitatea unică de a învăța cum să comunici mai eficient, cum să înțelegi și să vindeci rănile de atașament, și cum să construiești legături emoționale mai profunde.

Aceasta nu este doar o șansă de a îmbunătăți modul în care interacționezi cu partenerul tău, ci și o călătorie spre autocunoaștere și creștere personală. Înveți să recunoști și să răspunzi nevoilor tale emoționale și ale partenerului tău, deschizând calea către o relație mai sănătoasă, mai echilibrată și mai împlinită.

Vei învăța cum să creezi un mediu de încredere și respect reciproc, esențial pentru o relație durabilă și fericită.

Fie că relația ta este deja puternică și dorești să o îmbunătățești, sau te confrunți cu anumite provocări, această experiență de învățare îți va oferi uneltele necesare pentru a transforma modul în care te conectezi cu partenerul tău.

Ești pregătit să faci acest pas important și să te bucuri de toate beneficiile unei relații profund conectate?

Ce pierzi dacă nu participi LIVE la WORKSHOP?

 • Metoda care transformă comunicarea: Vei pierde accesul la metode și tehnici speciale care sunt concepute să revoluționeze modul în care comunici în relații. Aceste abordări te ajută să treci de la interacțiuni superficiale sau tensionate la un dialog profund și autentic, care consolidează înțelegerea și apropierea în relațiile tale.
 • Sistemul ce te va ajuta să navighezi și să vindeci rănile de atașament: Lipsa participării înseamnă pierderea accesului la un sistem structurat și eficient, care te ghidează în identificarea și vindecarea rănilor de atașament. Această cunoaștere este vitală pentru a construi legături mai puternice și mai sănătoase cu partenerul tău.
 • Prin implicarea activă în timpul evenimentului live, poți adresa întrebări în direct și să primești clarificări imediat pe subiecte care te preocupă.
 • Insight-uri și sfaturi personalizate: Participând LIVE, ai ocazia să interacționezi direct cu expertul și să primești răspunsuri personalizate la întrebările tale. Lipsa acestei interacțiuni directe înseamnă pierderea unor perspective valoroase și sfaturi personalizate care ar putea aduce schimbări semnificative în relațiile tale.
 • Șansa de a experimenta exerciții și activități interactive.
Vă aștept cu drag!
Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×