Iubirea care nu cere perfectiune: gasindu-ti barbatul potrivit

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Iubirea care nu cere perfectiune: gasindu-ti barbatul potrivit

Loading

Intr-o zi, vei intalni un barbat care te va iubi exact asa cum esti. Acesta va fi tipul de dragoste pe care il meriti cu adevarat.

Intr-o zi, te vei opri din cautari. Nu vei mai pune intrebarea daca este momentul potrivit de a suna sau  cadoul pe care l-ai ales va fi pe placul lui? Nu vei mai analiza fiecare cuvant sau gest. Vei inceta sa iti mai pui la indoiala fiecare miscare sau decizie.

In schimb, vei fi pur si simplu tu insati. Pentru ca barbatul acesta te va iubi fara conditii, cu toate aspectele tale, cu defectele si calitatile tale, cu greselile tale si cu secretele tale, cu dubiile tale si cu misterul tau

Intr-o zi, vei intalni un barbat care te va intelege. Te va iubi pentru modul in care se formeaza cute pe fruntea ta cand te gandesti, sau cum adaugi o cantitate excesiva de dulceata pe clatite. Te va iubi pentru acele mici obsesii pe care le are si pe care le gaseste adorabile, nu enervante. Te va iubi pentru obiceiurile tale, cum ar fi modul in care te infasori in patura in timpul noptii (si el va zambi, te va saruta pe frunte si va incerca sa imparta patura cu tine).

Toate lucrurile de care ai grija, vor fi interesante pentru el, indiferent daca sunt amuzante, frustrante, ciudate sau chiar ciudate. Te va iubi pentru ca asta inseamna sa fii tu!

Nu, nu te va idolatriza si nici nu te va considera perfecta. Dar nici nu va incerca sa te schimbi sau sa te controlezi. Nu iti va cere sa fii altfel. Te va accepta asa cum esti, cu toate greselile tale, toate obiceiurile tale, si toate experientele tale din trecut… si va spune cu mandrie si un zambet pe buze: “Da, esti a mea!”

Intr-o zi, vei gasi un barbat care apreciaza ciudateniile tale. Nu se va supara daca iti rozi unghiile de stres sau daca opresti alarma dimineata intr-o secunda. Va sti cum iti place cafeaua, care este mancarea ta preferata, si ce seriale vrei sa urmaresti seara in timp ce mananci.

Nu va pune la indoiala deciziile tale si nu te va intreba de ce nu faci altfel. Te va lasa sa urmezi propriul drum si va fi acolo, tinandu-ti mana si oferindu-ti sustinere neconditionata. Nu va pleca nicaieri!

Intr-o zi, vei intalni un barbat si totul va face sens. Nu vei mai simti nevoia de a te compara cu alte femei si nu vei mai avea teama de trecutul tau. Te vei simti implinita si fericita, pentru ca stii ca atunci cand te privesti in oglinda, nu cauti perfectiunea.

Acest barbat te va convinge ca este bine sa fii tu insati. Viata ta se va schimba alaturi de el. El te va ajuta sa accepti defectele si sa intelegi ca esti frumoasa, puternica, unica… de nepretuit!  Pentru ca esti cu adevarat o fata minunata!

In aceea zi, vei intelege ca esti demna de dragoste adevarata, fara conditii sau judecati. Nu va fi nevoie sa faci eforturi pentru a fi ceea ce nu esti. Vei fi pretuita pentru autenticitatea ta si pentru toate nuantele tale.

Cand te va privi, va vedea o femeie puternica si frumoasa, cu toate imperfectiunile si vulnerabilitatile ei. Va fi langa tine in momentele dificile si va impartasi cu tine bucuriile vietii. Cu el, vei invata sa iti pretuiesti valoarea si sa te iubesti asa cum meriti.

In aceea zi, vei sti ca ai gasit pe cineva alaturi de care sa completeze viata. Nu vei mai simti singuratatea sau incertitudinea. Vei avea incredere intr-un viitor plin de iubire si fericire.

Deci, continua sa fii tu insati, pentru ca acel barbat care te va iubi pentru ce esti este undeva acolo, pregatit sa intre in viata ta. Pana atunci, aminteste-ti mereu ca meriti dragostea sincera si autentica!

Va multumesc,

Psihoterapeut Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×