Karma relatiilor – nimic nu se ofera in dar, trebuie sa platesti pentru tot!

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Karma relatiilor – nimic nu se ofera in dar, trebuie sa platesti pentru tot!

Loading

Relatiile in care esti reprezinta karma ta.

Pana la urma, esti nevoit sa fii cu oameni alaturi de care ai aceasta karma. In dependenta de cat de multa karma exista intre tine si persoana respectiva, atat de mult timp si veti fi impreuna.

Cu cineva te vei intalni o singura data, cu cineva vei fi o zi, iar cu cineva vei fi luni sau chiar ani.

Intalnind oameni, comunicand cu ei deschis, energiile voastre se intersecteaza. Toti oamenii cu care ai relatii mai apropiate incep sa existe in interiorul tau. Astfel devii ca ei: comportamentul, exteriorul, exprimarea este la fel.

Daca esti intr-o relatie de armonie si iubire cu acesti oameni – e foarte bine. Daca nu, energia lor doar iti va complica viata.

Pentru a te elibera de energie straina negativa, trebuie sa cureti interiorul. Acest lucru il poti face prin meditatie. In timpul meditatiei reapar amintirile de altadata. Vei reveni in trecut si vei trai tot ce s-a intamplat cu tine candva.

Anume in acel moment din trecut ti-ai lasat toata energia. Meditand, urmarind amintirile si sentimentele iti intorci energia blocata. Aceasta energie se purifica si se intoarce la tine.

Cand toata energia din trecut se va aduna – atunci vei deveni un tot intreg. Pentru a te elibera de relatia cu cineva, trebuie sa platesti toata karma pe care o ai cu el.

Nimic nu se ofera in dar.

Tot ceea ce ti-a oferit cineva, vei fi obligat sa-i intorci inapoi. Pana nu vei plati – nu vei putea iesi din cercul karmei.

Te gandesti: „Gata, nu mai am nimic cu aceasta persoana.” Insa daca karma intre voi mai exista, vei fi nevoit sa te intalnesti din nou cu ea. E important sa meditezi, sa aduni energia de acolo unde a ramas blocata.

Atunci acesta persoana inceteaza sa mai existe pentru tine. Nu vei mai avea emotii, nu va mai fi conexiune. Va fi langa tine sau departe acel om – iti va fi indiferent.

Odata cu cresterea spirituala, cand energia va reveni in inima, spatiul tau interior se va elibera. Doar cand esti liber de toate relatiile poti iubi cu adevarat.

Doar tu iti creezi karma, nimeni altcineva. Atunci cand te vei clarifica cu toti, energia te va coplesi. In caz contrar, va trebui sa te vezi din nou cu aceleasi persoane, sa fii in aceleasi relatii, sa traiesti aceeasi drama. Acest lucru inseamna ca nu te-ai purificat si trebuie sa platesti pentru asta.

Daca nu vrei sa fii cu aceste persoane, mediteaza in singuratate. Atunci vei ramane doar cu iubirea. Daca vrei sa fii – ai grija de ce fel de energie e intre voi.

Sursa: http://devorbacutine.eu/

Va multumesc,

Psihoterapeut Aina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.