Mind Ball Control – EEG Biofeedback

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Mind Ball Control – EEG Biofeedback

Loading

Ami-1

Mind Ball Control – EEG Biofeedback

Sigur ai visat vreodata sa muti un obiect doar cu puterea mintii! Mindflex face ca acest vis sa devina realitate.
Mindflex stimuleaza activitatea creierului are rezultate in terapia ADHD, ajuta la relaxare, combaterea stress-ului, anxietatii, depresiei.
Pentru a avea parte de o memorie excelenta, putere de concentrare si atentie, dar si de o minte ascutita si agera, creierul trebuie ,,hranit” din cand in cand prin metode noi, inovatoare.
Pornirea unui televizor, manipularea unui robot, a unei proteze sau a unui scaun cu rotile vor fi in curand posibile graţie interfeţelor creier-computer, prin interpretarea unor semnale cerebrale.

Ami-2

Mindflex este un joc in care o minge poate fi ridicata si ghidata printr-un labirint doar prin puterea de concentrare a unei persoane.
Dispozitivul este dotat cu un set de casti echipate cu senzori care se fixeaza pe capul jucatorului. Acestia captează undele Theta produse de creier, proces similar cu tehnologia de monitorizare EEG utilizata de personalul medical.

Ami-3
Astfel, in functie de nivelul de concentrare, jucatorul va incerca sa realizeze cu puterea mintii un traseu al unei mingi prin labirintul de obstacole creat. Semnalele transmise actioneaza unitatea centrala ce contine un receptor si un dispozitiv care asigura un jet de aer pentru a misca bila in plan vertical sau orizontal. In functie de comenzile mintii care controleaza fluxul de aer bila se va deplasa in unul din cele doua sensuri.

Ami-4

Insa jocul nu este controlat numai de puterea mintii. Este necesara si interactiunea fizica cu unele componente in scopul de a muta bila printr-unul dintre cele opt obstacole cu care este dotat dispozitivul. Acestea pot fi cercuri, cosuri sau tobogane. Bineinteles, obstacolele pot fi schimbate.
Mindflex poate fi utilizat de toate persoanele cu varsta de peste 8 ani.
Este alimentat de baterii: 5buc x C si 3buc x AAA.

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.