Misiunea mea de a ajuta oamenii

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Loading

„Într-o relație adevărată, ambii parteneri se străduiesc să ofere tot ce au mai de preț, chiar ajungând să dea mai mult decât au. Nu este vorba despre merite și cu atât mai puțin despre obligații. Ceea ce contează este să încerci să-ți faci partenerul cât mai fericit, deoarece fericirea lui se adaugă la fericirea ta. Totul stă în mâinile tale – tot ce ai de dat și tot ce ai de primit.” – Amy Bloom

Despre Alina Maria Blăgoi

Numele meu este Alina Maria Blăgoi și sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în Terapie Centrată pe Emoții (EFT). Sunt membră a Colegiului Psihologilor din România și sunt pasionată de relații și de multiplele lor fațete.

Îmi place să ajut oamenii să depășească problemele lor și să trăiască în armonie cu ceilalți și cu ei înșiși. În munca mea, folosesc predominant EFT, un instrument puternic pentru sesiunile de cuplu, familie și individuale. Practic această profesie cu bucurie și pasiune.

Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu în 2002. În același an, am început cursurile de psihoterapie de grup, „Psihodrama”, pe care le-am finalizat în 2006, timp în care mi-am făcut și dezvoltarea personală. Aceasta m-a ajutat să mă împac cu mine însămi, să îmi cunosc punctele forte și să îmi depășesc limitele, dotându-mă cu abilitatea de a înțelege și empatiza cu oamenii.

Experiența Profesională

Am lucrat ca psiholog într-un spital din provincie timp de patru ani, la Spitalul de Urgență Moinești. Aici am avut ocazia să cunosc cu adevărat suferința umană, lucrând cu cazuri de nefrologie (dializă), oncologie, TBC și interne. Am avut o cazuistică de peste 3500 de oameni, pe care i-am asistat și susținut în timpul operațiilor și tratamentelor dificile.

În paralel, am lucrat ca psiholog școlar timp de trei ani, având grijă de peste 1200 de copii, de la clasele I până la a VIII-a. În 2006, am decis să mă mut în București și am deschis propriul cabinet în 2007. De atunci, am participat la numeroase specializări, atestări, acreditări, conferințe, workshop-uri și training-uri.

Astăzi, sunt psiholog și psihoterapeut cu formare în Terapie Centrată pe Emoții (EFT), membră a Colegiului Psihologilor din România. Îmi dedic viața profesională ajutorării celor din jur, încercând să fiu mereu acolo pentru ei.

Despre Mine

Sunt o persoană ambițioasă, sociabilă, sensibilă și serioasă. Îmi place să învăț în fiecare zi ceva nou și sunt o luptătoare care nu renunță niciodată, chiar dacă întâmpin obstacole. Sunt creativă, cu spirit de aventură, și ador surprizele, atât să le fac, cât și să le primesc. Sunt optimistă și am o gândire pozitivă.

Pe lângă profesia mea, sunt o mamă dedicată familiei, căutând mereu să ofer cât mai mult din timpul meu copiilor mei și să îi ajut să-și dezvolte personalitatea. Sunt o soție iubitoare, prezentă și înțelegătoare în viața de cuplu.

Cea mai mare satisfacție a mea ca psiholog este să fac parte din procesul de transformare al fiecărei persoane cu care lucrez și să văd schimbări pozitive în viața lor. Am o experiență profesională de aproape 20 de ani și sunt mândră de ceea ce am realizat până acum.

Psiholog  acreditat

Cod: 10B0373
Cod personal: 02850

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×