Nu mai am rabdare…

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Nu mai am rabdare…

Loading

 

82281987_798164407318424_3984103262537121792_o

„Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca as fi devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns la un punct in viata mea in care nu mai vreau sa-mi pierd timpul cu ceea ce-mi displace sau ma raneste .

Nu am rabdare nici pentru cinism, critici excesive si cererile de orice natura. Mi-am pierdut dorinta de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si sa le zambesc celor care nu doresc sa-mi zambeasca.

Nu mai petrec nici un singur minut cu cei care mint sau doresc sa manipuleze. Am decis sa nu mai coexist cu pretentia, ipocrizia, lipsa de onestitate si laudele ieftine.

Nu tolerez eruditia selectiva nici aroganta academica. Nu ma impac nici cu barfele populare. Nu-mi plac conflictul si comparatiile.

Cred intr-o lume a contrariilor si de aceea evit oamenii cu personalitati rigide si inflexibile. In prietenie nu-mi place lipsa de loialitate si tradarea.

Nu ma inteleg cu cei care nu stiu cum sa faca un compliment sau sa ofere un cuvant de incurajare.

Exagerarile ma plictisesc si am dificultati in a-i accepta pe cei carora nu le plac animalele. Si mai presus de orice nu am rabdare nici pentru cineva care nu merita rabdarea mea.”

(Meryl Streep)

Treci printr-un moment dificil? Ai dificultati de comunicare, relationare, adaptare? Nu (mai) poti gestiona eficient propriile emotii?

Nu (mai) reusesti sa gasesti solutii pentru problemele tale? Spune-mi ce te framanta si vom gasi metoda potrivita tie pentru a te ajuta si a te vindeca.

Te ajut sa gestionezi emotiilor distructive,  anxietatea depresia, furia, autocontrolul.

Daca doresti sa parcurgi un demers  al cunoasteri  de sine te poti programa la  sedinte de  cunoastere si dezvoltare personala. 

Te astept cu drag!

Va multumesc,

Psiholog  Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.