Oamenii nu se intalnesc intamplator! 4 tipuri de oameni din viata noastra

Psihoterapie individuala, cuplu si familie (EFT) București

Oamenii nu se intalnesc intamplator! 4 tipuri de oameni din viata noastra

Loading

0000000000.2

Lumea este un loc frumos, unde omul are menirea sa evolueze, atingand apogeul dezvoltarii sale. Nimeni nu este intamplator sau accidental, iar intreaga viata este urmata de un scop precis.

De cele mai multe ori viata a fost comparata cu o calatorie, in care intalnim diferite situatii si oameni. Situatiile pot fi mai usor de depasit sau uneori mai greu, dar din fiecare trebuie sa invatam o lectie, care ulterior ne va fi folositoare. La fel se intampla si cu oamenii pe care ii intalnim in calatoria noastra spre culmile vietii. Acestia sunt de mai multe tipuri si fiecare joaca un rol important in ascensiunea noastra.

Cu fiecare om important din viata noastra avem anumite conexiuni, fie ele spirituale sau sociale. Acesti oameni joaca diferite roluri si vin in viata noastra pentru a ne invata anumite lectii, in timp ce altii sunt nesemnificativi si trec pe langa noi fara a lasa nicio urma.

Pentru a intelege rolul fiecarui om, care apare la un moment dat, in viata noastra, am alcatuit o lista cu tipologiile oamenilor si lectiile pe care le invatam de la ei:

1.Cei care ne trezesc

Acesti oameni nu stau mult in viata noastra. Ei vin, ne aduc aminte de drumul nostru, de misiunea noastra si in cele din urma pleaca. Universul ne trimite astfel de oameni pentru a ne alinia pe linia destinului si ne aduce aminte de obiectivele pe care trebuie sa le atingem.

2.Cei care ne reamintesc

Acesti oameni ne aduc aminte de greselile noastre, de faptul ca am uitat o lectie dura pe care trebuia s-o invatam in trecut. Ideea este ca o situatie de viata neplacuta se va repeta pana vom invata ceva.

3. Cei care ne ajuta sa ne dezvoltam

Acesti oameni sunt initiatii din viata noastra. Sunt oameni extrem de rari, apar in momentele cheie, atunci cand avem cel mai mult nevoie de ajutor. Ei ne ajuta sa trecem peste greutati si ne dau un puseu in drumul evolutiei noastre spirituale.

4. Cei care raman

Un numar extrem de mic de oameni raman alaturi de noi pe tot parcursul vietii. Acestia au rolul de a ne insoti in calatoria noastra. Indiferent de situatie, acestia sunt acolo si incearca din rasputeri sa aduca soarele in sufletul nostru. Ei ne ridica atunci cand cadem si niciodata nu o sa ne paraseasca.

Sursa: 

Va multumesc,

Psiholog Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

 

Abonează-te pentru a primi informații

despre articolele viitoare

Te-ai abonat cu succes.

S-a produs o eroare. Încearcă din nou.

Nu îți vom împărtăși NICIODATĂ adresa, totul rămâne între noi.